Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2010, 13:47   #4
CEK_BJK
 
CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Elimizden başka hiçbirşey gelmiyor çünkü.

HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN!

Sinirden ağlamamak için kendimi zor tuttum.

- Bütün stad yıkılıyor demirören defol diye,
- Adam basın toplantısında "Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı" diyor, gidip listesine giriyor
- Güya taraftar topluluğu olan dernek başkanları şahsi çıkarları adına yönetime girmek için oylarını satıyor
- demirören açık açık klübü tehdit ediyor. Seçmezseniz ertesi gün paramı isterim diye
- ....

daha yazacak o kadar çok şey var ki ama ne bu kongre üyeleri ne de bu yönetim tek kelimeyi bile haketmiyor

Bakın işte ne kadar eşşeğiz! Başçavuşun os..ğu kadar değerimiz yok!

Bizler,
- STADDA DÖVÜLMEYİ
- KÜFÜR YEMEYİ
- AŞAĞILANMAYI
- VE TEMİZLENMEYİ HAK EDİYORUZ!

Niye biliyor musunuz? Çünkü biz aşığız, deli gibi seviyoruz ama karşımızdaki kız bizimle dalga geçip paramızı yemekten başka hiçbirşey yapmıyor ve hala utanmadan, sıkılmadan insanlar bu adama oy verip, bu forumda dahil olmak üzere "hatalarından ders almıştır, inşallah Beşiktaş'ımızı biyere getirir" gibi laflar yazıyorlar.

Şampiyonlar ligi şampiyonu da yapsa barcelonaya 10 da atsa değişen hiçbirşey olmayacaktır. Bir Beşiktaş aşığı olarak 3 sene daha bu adamı başkan olarak görmeye katlanamam.

Yarının ne olacağını söyleyeyim. Dedelerimizin bize "bak yavrum buralar eskiden yemyeşildi gözalabildiğine" dedikleri gibi bizde çocuklarımıza, torunlarımıza "bak yavrum eskiden Beşiktaş vardı, böyle onurluydu, böyle ruhumuz vardı, biz farklıydık" dicez o da bize "hadi lan ordan" diyecek!

Ama o hale getirdiler ki bizi hiçbirşey olmamış gibi devam ederiz. Stadı doldurur büyük başkan diye alkışlarız. Forma alırız, paramızı son kuruşuna kadar verir eve yürüyerek gideriz. Yeterince dolmamıştır cepleri, hem daha alınacak birsürü kazma futbolcu var para lazım

O kadar doluyum ki! sabaha kadar yazarım. YETER ULAN!!!

Bu adam gidene kadar Beşiktaş sevgimi yüreğimin en derinine gömdüm. Kaldırdım ofisimden bayrakları, formaları. Özet görüntüleri bile seyretmeyeceğim hiç ama hiç umurumda değil artık. Madem herşey bu düzen üzerine kurulu BEN İÇERİSİNDE YER ALMIYORUM ARKADAŞ. Ben zaten Beşiktaş sevdalısıyım, futbol hastası, maç delisi değil! Aşkımı en derinimde yaşarım. Gidipte elalemin satılmışlarına para kazandıramam! Çünkü ben,sen o gittikçe bu yağlı kapıyı bırakmayacaklar. Nasıl olsa bunlar salak! Bakın istediğimiz atı koşturur sonra yine seçtiririz kendimizi ne olacak ki!

belki (en iyi ihtimalle 3 sene için, ama hiç zannetmiyorum...) bu son yazım.. Herkes hakkını helal etsin. Kusura bakmayın yazdıklarım için ama inanın bunlar içimdekilerin ilk cümlesini bile açıklayamaz
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
CEK_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla