- Bu konu 35 yanıt içerir, 29 izleyen vardır ve en son 16 yıl 8 ay önce
19hero03 tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Şubat 6, 2010: 1:40 pm #2208231
Ben boyle transferler istemiyorum.Masimov transferleri cebinden karsilayip sonra parasini gerimi alacak, yoksa hibemi edecek?Kulubun borcu almis basini gidiyor biz hala transfer pesindeyiz.Dunya yildizlarini getirene kadar borclar odensin.Besiktas yeni gelir kaynaklarina kavusturulsun.Sonra bu gelirlerin parasiyla borclanmadan transfer yapilsin.
Bu mantalite ile bir Demiroren gider 5 demiroren gelir.Şubat 6, 2010: 1:48 pm #2208232Hadi ordan.
Beşiktaş hobi değil, sevdadır.. Mansimov'un sevdalı olduğuna inanmıyorum.
Şubat 6, 2010: 2:27 pm #2208244Ya bu işler parayla olmuyor öncelikle bunu anlamak lazım. Türkiye ye kaliteli yabancı oyuncu getirebilmek için önce ortam hazırlanmalı. Parayı basarım gelir mantığıyla olmaz bu iş. Adam şu an görüşüyorum diyor eğer gerçekten böyle planları varsa bu oyuncuların bazı talepleri olcaktır onları da şimdiden ayarlaması gerekiyor. Örneğin gs az çok iyi yabancıları Türkiye ye getirebiliyorsa bu büyük oranda teknik direktörünün ismiyle alakalıdır. Türkiye de futbolcunun vizyonunu geniş tutması çok zor. Ya avrupada gerçekten başarılı olunacağına inanım piyasasını genişletmek için gelir ya da kendisine yardımı olcağını düşündüğü teknik direktöre gelir. Sırf parası var diye bu vaatlere inanmamız beklenemez.
Şubat 6, 2010: 2:52 pm #2208258Fotomac

Allahım ya
Şubat 6, 2010: 2:59 pm #2208263Öncelikle haberin altında kocaman fotomaç yazıyor..Anladığım kadarıyla sayfa doldurmak amacıyla yapılan bir haber..
Diğer bir konu da bu tip haberlere konu olan yöneticiler tamamen taraftara şirin görünmek göz boyamak yeni secilen yöneticilerin daha becerili olduğunu ispatlamak amacıyla konusurlar ama ancak konuşurlar..Mansimov denen şahsiyetin kaç senedir efsanesi dolaşıyor kulislerde ben artık somut bir gelişme olmadan ses çıkarmam..
Şubat 6, 2010: 3:19 pm #2208269ınsallah sözünün eridir.ama bi celiski var Besiktasa baskan olmak istiyorum demis yani 3 sene sonra mı olacak bu soyledıklerı ?
Şubat 6, 2010: 4:04 pm #2208282bla bla bla, transfer sezonu gelince görecgim sizleri
Şubat 6, 2010: 4:14 pm #2208284BЦЯΛƧı IПöПü;1157188 wrote:ınsallah sözünün eridir.ama bi celiski var Besiktasa baskan olmak istiyorum demis yani 3 sene sonra mı olacak bu soyledıklerı ?hayır yönetimde adamı var mansimov un kim olduğunu unuttum şimdi ama onla birlikte yönetimde temsilci misali çalışıyo. Başkanlık için ufaktan adımlar atacak heralde camianın destekleyebileceği bir isim çünkü.
Şubat 6, 2010: 4:34 pm #2208287dedigin gibiyse iyiymiş bakalım görecez dunya yıldızlarımı yoksa turkıye yıldızlarımı
Şubat 6, 2010: 7:14 pm #2208319inanıcağımız bişi söyleyin:D
Şubat 6, 2010: 8:15 pm #2208327Sevgili Arkadaşlar,bu gibi sözlere bizler alışıkız, szon bitsin hepberaber göreceğiz.Mansimov bakalım ne dereceye kadar BEŞİKTAŞLI ?
Şubat 6, 2010: 8:43 pm #2208329<em>@alleenje 1157141 wrote:</em><blockquote>Ben boyle transferler istemiyorum.Masimov transferleri cebinden karsilayip sonra parasini gerimi alacak, yoksa hibemi edecek?Kulubun borcu almis basini gidiyor biz hala transfer pesindeyiz.Dunya yildizlarini getirene kadar borclar odensin.Besiktas yeni gelir kaynaklarina kavusturulsun.Sonra bu gelirlerin parasiyla borclanmadan transfer yapilsin.
Bu mantalite ile bir Demiroren gider 5 demiroren gelir.</blockquote>Mansimov tamamıyla cebinden karşılar ve kulübe hediye edecek kadar Beşiktaşlıdır. Aynı zamanda geçen sene 2 kupayı aldığımızda kulübün harinde ekstradan 1 milyon dolar prim vermiş bir kişidir.
Demirören yeni sisteminden bahsettiği kadarıyla amatör branşlar dediğimiz diğer şubelere sponsor ve yönetimdekilerin maddi desteği ile futboluda zaten gelen gelirler ile rahatça dönebildiğini açıkladı yani amatör branşlar belimizi büküyor. Ayrıca 2 sene içinde temlikler kalkıyor.
Şubat 6, 2010: 9:53 pm #2208335<em>@alleenje 1157141 wrote:</em><blockquote>Ben boyle transferler istemiyorum.Masimov transferleri cebinden karsilayip sonra parasini gerimi alacak, yoksa hibemi edecek?Kulubun borcu almis basini gidiyor biz hala transfer pesindeyiz.Dunya yildizlarini getirene kadar borclar odensin.Besiktas yeni gelir kaynaklarina kavusturulsun.Sonra bu gelirlerin parasiyla borclanmadan transfer yapilsin.
Bu mantalite ile bir Demiroren gider 5 demiroren gelir.</blockquote>aynen benimde tek derdim budur abi yoksa boş parayı demirörende veriyo saçma transferler yapıyo ama veriyo.Beşiktaş ona buna borçlandıktan sonra biz 1 2 yıl yıldız izleyince herşey düzelmeyecek..Maddi olarak bu kadar borçlanırsa bi klüp sora başkanı çıkar Beşiktaşın sahibi taraftar deildir der bizde bakarız boşboş
Şubat 6, 2010: 10:26 pm #2208341Lucas Kenny;1157096 wrote:Çocukluğundan beri beşiktaşlıymış adam kendisi açıkladı bir iş gezisi sonucu Beşiktaşla tanıştım diye.kaynak fotomaç abi neyini tartışıyoruz ki.böyle saçma bir açıklama yapacağını bende düşünmüyorum zatende sende güzel özetlemişsin kardeşim
Şubat 6, 2010: 11:37 pm #2208345disappear;1157275 wrote:Mansimov tamamıyla cebinden karşılar ve kulübe hediye edecek kadar Beşiktaşlıdır. Aynı zamanda geçen sene 2 kupayı aldığımızda kulübün harinde ekstradan 1 milyon dolar prim vermiş bir kişidir.Demirören yeni sisteminden bahsettiği kadarıyla amatör branşlar dediğimiz diğer şubelere sponsor ve yönetimdekilerin maddi desteği ile futboluda zaten gelen gelirler ile rahatça dönebildiğini açıkladı yani amatör branşlar belimizi büküyor. Ayrıca 2 sene içinde temlikler kalkıyor.
Anlamak istemiyosunuz.Besiktasin uzerinden kendi reklamini yapiyor.1 milyon usd ile zarf atti.
Demirorenin bahsettigi sistem ise hayal mahsulu.Zaten anlattigida sizin yazdiklariniz degildi.Futbol subesinin kendi kendine yettigini soyledi.Amator branslarinda yuk oldugunu.Tabii futbol neye gore kendine yetiyor,geliri ve gideri ne,rakamlar nedir,madem kendine yetiyor nicin futbolcu odemeleri gec yapiliyor v.s. gibi sorular sorulmadigindan herkes bu masali yedi.Temliklerin 2 senede kalkmasi icin 2 sene boyunca hic harcama yapmamamiz gerekir.Yani kulubun kasasindan 2 sene hic para harcanmazsa
temlikler kalkacak.
Masimov BJK yi okadar cok seviyorsa yildiz getirmek yerine kulubun borclari icin para hibe etsin.Nicin yildiz getiriyorda benim dedigim yolu secmiyor,hic dusundunuzmu? Cunku BJK yi degil kendini dusunuyor. -
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.