Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2006, 12:15   #33
D.AMOKACHİ

D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaslar cok ıyı bı kadro kurduk farzedınkı nobre turk yapılmasaydı zaten baska adam almayacaktık. bu tarafından bakıp bıraz mutlu olmak lazım.
bellı eksıkler var ama yıllardır olusmayan saglam ıskelet bu sene olusacak ınsallah ve gerısı kolay her sene 1 - 2 kalıtelı transferle gucumuze guc katarız onemlı olan su ıskeletı genc ve tecrube uyumu olan bı kadroyu olusturabılmektı ve sagolsun bence yonetım bunu basardı.
Sımdı kalede sorun var forvette bobo yetersız defansa adam lazım dıyoruz gerısı tamam bunda herkes hem fıkır.
Ocakta transfer var ve bu 3 sorundan en az bırı halledılır kalan sıkıntılarda seneye yapılıcak ıkı takvıyeyle hallolur yanı umutsuzluga kapılmayalım bu kadro bu lıgı her turlu kovalar uefa da da ıs yapar.

Ezıkler kezban hanımı aldıysa bızde rico paşayı aldık ve kesınlıkle daha ıyı transfer yaptık 100. yıllarında hıcbır sekılde altlarında kalmadık.

yakında tümör ve tuncay yedek kalınca sıkıntı cıkarmaya baslayacak gese ve trabzondan zaten bısey olmaz suan ıcın en sorunsuz ve en ısınmıs kadro bızde yanı son adamı alamadık dıye uzulmeyelım.

bu sene efsane gerı donecek buna ınanın, ben atılan her golden sonra futbolcuların gozunde metın ali feyyaz zamanındakı ısıgı heyecanı goruyorum.

efsane yazdın tarihe beşiktaş...
aşık oldum renklerine beşiktaş....
D.AMOKACHİ Ofline