Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 20:49   #1
nesSquikK1903
Dişi Kartal
 
nesSquikK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry gayse yine yaptı yapacagını

1991 yılında “Beşiktaş” atkısıyla tek başına otobüs bekleyen Mühendis Oktay’ı (Oktay Akdemir) yüzlerce kişiyle döverek katleden Galatasaray taraftarı gerçek yüzünü yine Ali Sami Yen Stadı’nda gösterdi.
Sarı-Kırmızılı azgınlar, dün akşamki Ankaragücü maçı sonrasında “Beşiktaş” diye bağırdığını iddia ettikleri Kamil Özen’i kapalı tribünden aşağı attılar.
Attılar çünkü linç duygusu iliklerine kadar işlemişti.
Maç öncesinde Ankaragücü taraftarından dayak yiyen Galatasaray taraftarı hıncını tıpkı Mühendis Oktay gibi tek başına olan Kamil Özen’den çıkardı.
KAMİL ÖZEN’İN TRİBÜNDEN ATILMA ANI (VIDEO)
Sabri’nin taraftarlara üçlü çektirdiği sırada kapalı üst tribünde “Beşiktaş” diye bağırdığı ileri sürülen Özen, sarı-kırmızılılar tarafından önce yumruklandı sonra da tribünden aşağı atıldı.
Hastaneye kaldırılan Kamil Özen’in hayati tehlikeyi atlattığı, kafatasında ve kolunda kırık olduğu ifade edildi.
Kamil Özen’in Beşiktaşlı olduğu da “Beşiktaş” diye bağırdığı da iddialardan ibaret olsa da yaptığı bir hatadır ve tabi ki kabul edilemez.
Ancak Sarı-Kırmızılıların, hatayı yapan “Yalnız” bir taraftarı tribünden atması ki -bu cinayete teşebbüs kabul edilir- Galatasaraylıların linç sevdasını gözler önüne sermeye yeter de artar bile.
Bu olaydan sonra değişen bir şey olacaktır;
Mesela İnönü’deki her Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde boy gösteren 3-5 Galatasaray formalı taraftar bundan sonra görülmeyecektir.
__________________
BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR.
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR
SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !!
nesSquikK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla