Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2010, 22:33   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 `Bize Yakışmadı´

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig`de Beşiktaş`ın Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalmasının ardından siyah-beyazlıların deneyimli teknik adamı Mustafa Denizli, kendilerine yakışmayan bir futbol sergilediklerini söyledi.
Kasımpaşa karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Mustafa Denizli, "Gollerin tamamında Beşiktaş`ın ne kadar iyi olayları varsa, yediği gollerde de o kadar hatası vardı. Bu seviyeye gelmiş, bu derecede futbol oynayan futbolcuların bu denli hata yapmaması lazım. Çabuk ekarte olmaması lazım. Kasımpaşa karşısında bize yakışmayan bir futbol sergiledik. Kaybettiğimiz puanlar gerçekten çok önemli. Son haftalara giriyoruz ve artık çok daha temkinli olmak zorundayız. Sivok`un oyundan çıkması bizim için önemliydi. Kendisi bir mide spazmı geçirdi. İbrahim Kaş`ın oyuna ısınamaması konusuna da katılmıyorum. Oyuncu maça ısınır, pozisyona ısınır. Bunlar işin tefararruatları." ifadelerini kullandı.
Kasımpaşa karşısında zaman zaman iyi futbol oynadıklarını ancak bu başarılı performanslarını oyunun geneline yayamadıklarını ifade eden Denizli, "Baktığımı zaman Holosko`nun maçın ilk yarısında kaçırdığı iki net gol pozisyonu var. Aynı şekilde 90+1. dakikada Tello da inanılmaz bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Bazen olmayınca olmuyor. Hücumda başarılıydık ancak aynı başarıyı savunma hattında gösteremedik. Şimdi artık önümüze bakacağız. Rakiplerin ne yaptıkları bizi ilgilendirmemeli. Biz öncelikle kendi işimizi yapacağız ardından rakiplerin ne yaptığına bakacağız. Sezon sonuna kadar mücadelemiz sürecek. Kritik iki puan kaybettik ama artık yapacak bir şey yok, önümüze bakmak zorundayız." dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla