işin acı tarafı ney biliyor musunuz?
Evet Beşiktaş 2milyon€ muhtaç olabilir. Her takım böyle bir duruma düşebilir ama, koca bir sezon boyunca tek bir maç bile oynamayan hatta neredeyse 18'e bile almadıkları batuhan haricinde hiçbir futbolcu 2milyon€ bile etmiyor!
Kimse bu parayı veripte nobreye, nihata, tabataya, delgadoya, finke, telloya ve hatta boboya (ben inanmıyorum boboya talip olupta 4-5milyon€ veren takımlara. 3milyon€ bile verseler anında satardı yönetim!) vb hiçbir futbolcuya teklif getirmiyorlar! Yazık...
Ama kimsenin tek kelime etmeye hakkı yok! Bu herifleri ezici bir oyla getirdiler. Burada bile herkes yerlere göklere sığdıramadı yok adalıymış yok mansimovmuş.. Buyrun ektiğinizi biçin.
Bunlar daha iyi zamanlarımız. Quaresma büyük futbolcu Q7, uçurur bizi! Hadi canım sende! Mantıklı düşünün maç oynamayan bu adam ne yapabilir? Hadi süper oynadı diyelim, kimle oynayacak? nobreylemi, nihatlamı, tabataylamı, deli iboylamı verkaç yapacak boş kaleye gol atamayan nihatı gol kralı mı yapacak?
Evet beş para etmez adamlara ödenen ücretleri düşününce batarsakta Q7 ile batalım mantıklı geliyor olabilir ama hata, hata ile düzeltilmez.
Denizli'nin bir demecini okudum. Delgado haricinde bütün yabancılar gitsin diyor. İnşallah doğrudur. Bence bedavaya bile verilebilirler. Hem kontenjan dolduruyorlar, hem kulüpten deli gibi para alıyor, gram topta oynamıyorlar. Bedava versen bile kardasın.
6 tane yabancı alana kadar 1 tane al 5 tane de a2 den koy. Bundan daha kötü olamazlar! Olsalar bile kimse kalkıpta bu kadar deli olmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |