Necati Beşiktaş’ta! ”Yöneticiler Açıkladı”

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › Necati Beşiktaş’ta! ”Yöneticiler Açıkladı”

15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 47)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1223644
    sergen38
    Katılımcı

      Yabancı kontenjanındaki fazlalık nedeniyle yerli yıldızlara yönelen Beşiktaş, sürpriz bir hamle gerçekleştirdi ve Antalyaspor'un tecrübeli golcüsü Necati Ateş'le el sıkıştı. Bu flaş gelişmeyi kamuoyuna duyuran isim ise takım arkadaşı Ali Zitouni oldu. Antalyaspor'un Tunuslu futbolcusu, yaptığı açıklamada, "Necati'nin Beşiktaş ile her konuda anlaştığını duydum" dedi.
      Sözleşmesi önümüzdeki ay bitecek olan 30 yaşındaki Necati, bu sezon özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda attığı gollerle adından söz ettirdi. Kupada 6 maçta 5 kez fileleri havalandıran yıldız futbolcu, ligde ise 26 maçta 9 gol attı.

      fotomac.com.tr / 13.05.2010 23:45

      #2220088
      sergen38
      Katılımcı

        batuhanı gönder yerine gese eskisi necatiyi al ne akıllıca bir iş. bu demirören ne zaman akıllanacak yaa

        #2220103
        SeYYaH 29
        Katılımcı

          Ihtiyac yok bizim Nobremiz var:D

          #2220107
          mustafahaluk
          Katılımcı

            Belli aralıklarla bu adamın adı geçiyor transfer dedikodularında birileri bu adamı kulübe kakalamak belli aralıklarla için temcit pilavı gibi önümüze sürülüp nabız yoklanıyor böyle bir şey düşünüyorlarsa şayet tek kelime ile yazıklar olsun bu adam alınacağına illa yerli deniyorsa sevmesemde Mehmet Yıldız tercihi daha doğru olur.Bu nedir yahu taraftar FB-GS çıkması istemiyoruz dedikçe yönetim dolaylı yollardan bir dönem o formayı giymiş çıkarmış birinin peşine düşüyorsa yazıklar olsun.A2 den forvet takviyesi bile daha mantıklı olur.

            #2220108
            Cagla
            Katılımcı

              adam galatasarayda oynadığı için bende pek sıcak bakmıyorum ama golcü adam yani bizede böyle biri gerekmiyor mu:)

              #2220115
              bobo38
              Katılımcı

                herkez gelsin ama bu adam gelmesin..

                #2220117
                Karetta2002
                Katılımcı

                  Necati,belli bir futbol kalitesi olan ve forvet arkası oynamayı en az Alex kadar bilen,evlendikten sonra da belli bir yaşam düzeni kuran iyi bir futbolcu..Uluslararası tecrübesi de var..Az sakatlanan çok çalışan bir futbolcu..10 numara pozisyonunuda rahatlıkla oynayabiliyor..uzaktan yakından iki ayağı ile de şut ve gol atabiliyor..Bonservisi de elinde..bence çok yararlı olur..Bu GS li ya da FB li takıntısını bırakalım bence ..iyi futbolcu nerden gelirse gelsin alınmalı ve faydalanılmalı..

                  #2220119
                  mustafahaluk
                  Katılımcı

                    Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün Necati formatında yeryüzünde topçu kalmadı öylemi?Söyleyecek tek kelime bulamıyorum bari oldu olacak Kasımpaşa'dan Cenk'ide alalım oda yüz gol atanlar kulübüne dahil enterasan goller atıyor biraz daha düşünelim bence nerde 30 lu yaşlarda yerli topçu varsa transfer listesine alalım mesela Ümit Karan onuda alalım vs vs…Karetta Ağbey derdim takıntı değil sıkıntım daha aç,doymamış,başarıyı bizde yaşayacak,hırslı topçular aramak yerine hep aksine doymuş,görmüş,geçirmiş adamların adı geçiyor.

                    #2220132
                    19hero03
                    Katılımcı

                      Haber gerçekmi.

                      #2220138
                      Mehmet
                      Katılımcı

                        Kolpa :)

                        #2220141
                        ROYAS
                        Katılımcı

                          niye olay yapıyorsunuz anlamıyorum. bonservisi elinde. oynarsa kalır oynayamazsa gider.çok büyük bir yükümlülüğü yok.onu alsınlar nobreyi versinler. en az 1 mil. eu daha ucuza oynar nobreden. dahada fazla gol atar.

                          #2220155
                          OquzHan__
                          Katılımcı

                            Nobre giderse alınsın. Maası fazla dert olmaz. İyi bir yedek forvet olur. Ama Nobre varken gereksiz oLur.

                            #2220174
                            Bi Iou
                            Katılımcı

                              nobre gidecek zaten necati iyidir ve ilk defa bedel ödemeden futbolcu alıyoruz çok iyi yaptı yönetim bence .. nobreden iyidir ..

                              #2220177
                              once_biz_vardik1903
                              Katılımcı

                                bi golcu alacaksak turgay bahadiri almaliyiz

                                #2220247
                                indie
                                Katılımcı

                                  karışık duygular içindeyim.

                                  1. Necati yerine Mustafa Pektemek gibi daha genç oyuncular peşine düşülse iyi olmaz mıydı?

                                  2. Necatinin adı bizimle çıkmadan önce fenere gitseydi burada istemeyenler (ben de dahil) bedavaya 17 gol atmış adam rakibe kaptırıldı diye isyan etmeyecekler miydi?

                                  3. Bobo, Nihat, Holosko, Nobre'nin olduğu bir ortamda hoca Necatiye yer açar mı, açarsa hangi garip mevkiide açar? (sol kanada koyar bence)

                                  4. Necati bu yılki formunu devam ettirebilir mi?

                                  5. Beşiktaş forvetleri seneye de bu yılki gibi verimsiz mi olacaklar?

                                  6. Antalyasporun hızlı ve teknik oyuncularla (Ali Zitouni, Tita, Kerim Zengin…) yaptığı kanat akınlarını biz Yusuf Şimşekle (hız yok), Ekrem Dağla (teknik yok) yapabilecek miyiz?

                                  Neyse, transfer haberini ilk duyduğumda "yok artık" demiş olsam da, Necatinin bonservissiz, uygun bir maaşla gelmesinden çok rahatsız olmam. Hatta, Nobrenin yollanmasına katkıda bulunacaksa mutlu bile olurum. Ancak hoca alıp yer açmak uğruna Nihat-Necati-Bobo-Holosko gibi isimleri kanatlarda oynatacaksa elimizde patlayacak başka bir transfer olur.

                                15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 47)
                                • ‘Necati Beşiktaş’ta! ”Yöneticiler Açıkladı”’ konusu yeni yanıtlara kapalı.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: