Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2010, 10:46   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Temiz Lig Göremiyorum´

LİG'DE O SAF BERRAK TEMİZLİĞİ GÖREMİYORUM"

Bursa'nın merkez Yıldırım Belediyesi tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nin karşısında yaptırılan ''Hasta Konuk Evi Tesisi''nin açılışına katılan Çelik, tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tüm kalbiyle Bursaspor'un şampiyonluğunu istediğini ve yeşil-beyazlı takımın sezon sonunda mutlu sona ulaşacağına ilişkin inancının tam olduğunu dile getiren Çelik, ''Hakkıyla kim şampiyon olacaksa olsun'' dedi.

Çelik, Fenerbahçe'nin son 2 maçta kazandığı maçları dikkate alarak, yarın akşamki Fenerbahçe-Trabzonspor maçını daha dikkatli izleyeceğini vurguladı ve ''Ama ben Trabzonspor kalecisine, Şenol Güneş'e güveniyorum. Yenileceklerse yenilsinler, ama Fenerbahçe'nin gücüyle oyunuyla yenilsinler. Böyle kaleci hatalarıyla, gollerle oluşacak bir mağlubiyet kabul edilecek gibi değil, doğru değil yani...'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''33 haftalık periyotta lig temiz mi?'' sorusuna ise Çelik, ''Yarın akşam maçtan sonra bunu konuşmak lazım. Bu son maçlardaki tabloyu görünce ligde o saf, berrak temizliği göremiyorum'' yanıtını verdi.Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla