Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2010, 14:55   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursa -Beşiktaş Düşmanlığı Bitmiş Gibiydi ..

Bursa -Beşiktaş Düşmanlığı Bitmiş Gibiydi ..

Bursaspor'un, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'ın Çaykur Rizezspor'a yenilmesiyle Süper Lig'den düşmesi sonrası, iki takım arasında esen soğuk rüzgardan dün gece eser yoktu.

Bursaspor ve Beşiktaş arasında, Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan şampiyonluk maçında husumetin esamesi okunmadı... Öyle ki, iki takım arasında oynanan maçlarda, herhangi bir olaya geçit vermek istemeyen güvenlik güçleri deplasman takımı durumundaki taraftarların, maçın oynandığı stada girişini yasaklıyorlardı. Ancak Bursaspor taraftarının 2003-2004 sezonunda Çaykur Rizespor’a yenilerek takımlarının küme düşmesine neden olduklarını düşündükleri Beşiktaş, dün akşam aynı Bursaspor’a şampiyonluk yolunu açtı. Takımlarını Bursa’da yalnız bırakmayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, tam kadro olarak Atatürk Stadı’ndaki yerlerini aldılar. Bursaspor taraftarları maç boyunca ne Beşiktaş’a, ne de Beşiktaşlı yöneticilere alehyte tek bir tezahüratta bulunmadı.

Güzel başladı, güzel bitti
Beşiktaş Başkanı Demirören, karşılaşmanın ilk yarısını Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte izlerken, gereksizce tansiyonun yükselmesine sebebiyet vermemek adına ikinci yarıyı locadan takip etti. Maç sona erdiğinde de şampiyonluk sevincini yaşayan Bursa cephesinden, Beşiktaş’a yönelik olumsuz bir tepki gelmedi. Beşiktaş kafilesi sorunsuz geldiği Bursa’dan sorunsuz bir şekilde ayrıldı.

Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla