Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2010, 09:55   #1
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Yönetim Uyuma BEŞİKTAŞ`A Sahip Çık..!!!!!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün çok tartışılan Fulya Projesi`nde camiayı kızdıran gelişmeler devam ediyor. Siyah beyazlı takımın çifte kupalı şampiyonluğunda bayrak dahi asılmayan, yönetimin BJK Süleyman Seba tabelasını bir türlü astıramadığı Kompleks’in adı Selenium Plaza olarak kaldı. İki yere birden asılan tabela sayesinde tesislerin adı yavaş yavaş herkes tarafından Selenıum Tesisleri olarak anılmaya başlandı.

Beşiktaş’ın ezeli rakipleri marka değerlerini yükseltmek için her türlü imkanlarını kullanırlarken, siyah beyazlı kulübün elindeki olanakları dahi değerlendirememesi camiayı da kızdırıyor.

Fulya Tesisleri ile ilgi taraftarı üzen gelişmeler bunlarla da sınırlı kalmadı. Tesisin bahçesine Beşiktaş Camiası’nı ve efsane başkanı Süleyman Seba’yı hiçe sayarak siyah beyazlı camia ile hiçbir bağlantısı olmayan Leyla Gencer’in heykelinin dikilmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübüne ait olduğunun anlaşılacağı hiç bir emarenin yeralmadığı ‘Beşiktaş tarihinin en büyük projesi’ndeki bu gelişmelere camianın nasıl tepki vereceği merak konusu.

Bakalım bugüne kadar sahip çıkılamayan bu tesise camia bundan sonra sahip çıkabilecek mi.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla