Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2010, 18:05   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Cola Turka Yerine Metro

Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy yaklaşık 15 gün önce 1903radyo`da katıldığı programda yeni sezon formalarından ilkinin 10 Haziran`da piyasaya çıkacağını söylemişti.

Taraftar sabırsızlıkla 10 Haziran`ı beklerken, Hakan Aksoy`dan gelen "İlk formanın çıkışı bir kaç gün gecikecek" açıklaması ile hayal kırıklığına uğradı. Aksoy, formanın göğüs reklamı sponsorunun yazı fontlarını beğenmemesi nedeni ile gecikmenin yaşandığını ifade etmişti.

Ancak meselenin perde arkası bugün ortaya çıktı. Haber1903`ün edindiği bilgiye göre formaların gecikmesinin nedeni sponsor firma Ülker`in ilginç isteği. Beşiktaş formalarının göğsünde bugüne dek Cola Turka`nın ismini tercih eden Ülker bu sezon `Metro` isminin yeralmasını istedi.

Bu durum Beşiktaş yönetiminin tepkisini çekti. Yönetimin önde gelen isimleri "Bugüne dek Cola Turka ismini kullanıyorduk, bundan sonrada bu isim olmalı. Şimdi `Metro` markasını tercih eden yarın, `Albeni` ya da `Lolipop`u kullanabilir. Bu durum Beşiktaş`a yakışmaz. Buna izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandılar.

Ancak Ülker firması ile Beşiktaş arasında yapılan sponsorluk anlaşması açık. Anlaşmada Ülker`in istediği herhangi markayı göğüs reklamı olarak kullanabileceği yazıyor. Bu durum da yönetimin elini kolunu bağlıyor.

`Marka krizi` sonrası olaya el koyan Başkan Yıldırım Demirören, yurt dışından gelinceye kadar formaların çıkışının ertelenmesini ve konuyu kendisinin çözeceğini bildirdi.

- HABER1903 -
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla