Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2010, 20:21   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado ve Holosko Gidiyor mu ?

Beşiktaş, Guti ve Raul transferine kilitlendi; ancak siyah beyazlı kulübün önünde büyük bir sorun duruyor: "Hangi yabancı futbolcularla yollar ayrılacak?"


Bu konuda teknik direktör Bernd Suchster`in haftasonu vereceği rapor belirleyici olacak. Herkez Zapatocny, Fink ve Tabata`nın gitmesini beklerken, Ferrari, özellikle Delgado ve Holosko`nun da ismi ön plana atılıyor.


Radyospor`dan Özgür Sancar, hem Filip Holosko hem de Matias Delgado`yla konuştu. Bu iki futbolcunun Ankaragücü`ne gideceği iddia ediliyor. Matias, bu söylentiden haberdar olduğunu; ancak böyle bir şeyin kendisi için mümkün olamayacağınoı söyledi. "Ben Vikingur maçında 80 dakika oynadım. Çok iyi olduğumu düşünüyorum. Kamptaki çalışmalarım da çok iyiydi. Ama Suchster, benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum. Bana hiç bir şey söylemedi. Ben elimden geleni yapıyorum. Performansım ve taraftardan aldığım elektirik açısından hiçbir sorun yok. Beşiktaş`ta devam etmekten yanayım" şeklinde konuştu.


Getafe`den teklif alıp almadığını sorulması üzerine ise, "Bilmiyorum. Ama Getafe beni istiyorsa kesin giderim. Ankaragücü`ne ise kesin gitmem" dedi. Matias`ı önceki sezon Barcelona kentinin ikinci takımı Espanyol, ısrarla istemişti.


Şu anda ülkesinde tatilde olan Holosko, ise kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde Ankaragücü`ne ya da başka bir takıma kiralık olarak verileceği yönünde bir bilgi almadığını söyledi. "Açıkcası ne olacağını bilmiyorum. Kadroda çok yabancı var. Pazartesi günü gelip çalışmalara başlayacağım. Bana kimse gideceksin demedi. Hiç bir şey diyemem" şeklinde var olan belirsizliği özetledi.


Radyospor
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla