Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2010, 15:12   #1034
ucacan
 
ucacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

1-Mert MersinİY ile başarılı bir sezon geçirerek dikkatleri üzerine çekmişti.Sezon içerisinde 32 maça çıkan Mert toplam 24 gol atmıştı ve MersinİY başarısında büyük bir rol oynamıştı. Anadolu’dan ve İstanbul’dan birçok teklif alan Mert Beşiktaş’lı olduğundan dolayı Beşiktaş’ı tercih etti.1.86 boyunda ve 70 kilo olan Mert 1993 doğumlu.Forvet mevkinde oynayan Mert oyun stili ile İlhan Mansız’a benziyor.
2-Uzun süredir A2 Takım ile antrenmanlara çıkan ve denemeye tabii tutulan hücuma dönük orta alan oyuncusu siyah beyazlı altyapıya dahil edildi.

Konuyla ilgili Haber1903`e açıklama yapan Beşiktaş A2 Takımı Antrenörü Haluk Duranoğlu, "Volkan çok yetenekli bir oyuncu. Top ayağına yakışıyor. Önümüzdeki sezon altyapımızda forma giyecek. Umuyoruz beklentilerimizi karşılar ve A Takıma kadar yükselir. Biz Volkan`ın dışında da oyuncular deniyoruz. Başka isimleri de takıma katabiliriz. Çalışmalara 40 kişilik kadro ile başladık ancak bu sayıyı azalttık. Alt yaş gruplarından aldığımız futbolcuları geri gönderdik. Tabii sezon içerisinde bu oyuncuları takıma yeniden alabiliriz." dedi.
3-Ersan Gülüm hakkında zaten bir konu açılmış ve kendisi A Takımda oynayabilecek kapasitededir.
4-Kemal Akbaba haberi az önce TRT HABER kaynaklı bir haber.
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
ucacan Ofline