- Bu konu 15 yanıt içerir, 15 izleyen vardır ve en son 16 yıl 3 ay önce
Efsane48 tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Temmuz 20, 2010: 7:01 am #1224752
[SIZE=+0][/SIZE][SIZE=+0][/SIZE]TÜRKİYE, Ersan Adem Gülüm’ün adını ilk olarak 13 Ocak 2010’daki Adanaspor antrenmanında giydiği bir tişört sayesinde tanıdı. Üzerinde “Ben malım” yazan bir tişört giyen genç futbolcu, bunun gerekçesini, “Arkadaşlarla bir karar aldık. Hata yapan bir oyuncu bu forma ile bir hafta antrenmana çıkacak” diye açıklamıştı. O Ersan artık Beşiktaş’ta oynayacak. 1 yıllığına kiralık olarak siyah beyazlı forma giyecek olan 23 yaşındaki stoperle, transferinin gerçekleşmesinin hemen ardından sıcağı sıcağına bir röportaj yaptık…
Politik olmayacaksın
Avustralya’nın Carlton kentinde dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Ersan, “Avustralya’da, antrenmanda ya da maçta hata yapan bir oyuncu, tişörtüne bu tür yazılar yazarak idmana çıkar. Ben de çok önemli hata yapmıştım ve arkadaşlarımın karşısına ‘ben malım’ yazılı tişörtle çıktım. Benim öyle komplekslerim yoktur. Beşiktaş’ta da hata yapsam aynı hareketi yapar kendimi cezalandırırım. Bazıları çok yadırgadı ama benim felsefem bellidir; hata yapıyorsan bedelini ödeyeceksin. Politik olmayacaksın” diye konuştu.
Babadan Beşiktaşlı
Aslen Sakaryalı olduğunu ve babası İhsan Gülüm sayesinde çocukluğundan bu yana Beşiktaş’ı tuttuğunu anlatan Ersan, annesi Selda hanım ve kız kardeşi Elis’in de aynı renklere tutkun olduğunu ifade etti. Kendisini G.Saray’ın da istediğini vurgulayan genç savunmacı, “Babadan Beşiktaşlı olduğum için gözümü kırpmadan geldim” dedi.
Puyol’a benzetiliyor
Türkiye’ye ilk geldiğinde Türkçe bilmediği için iletişim sorunu yaşadığını bu nedenle de günlerce ağladığını ifade eden Ersan, “Arkadaşlarım beni, hem saçlarım hem de futbol stilim nedeniyle Barcelonalı Puyol’a benzetir” şeklinde konuştu.Ersun Yanal: Avustralyalılar gibi disiplinli ve profesyonel
MANİSASPOR’u çalıştırdığı dönemde Ersan Adem Gülüm’ü transfer ettiren teknik direktör Ersun Yanal, genç oyuncunun Beşiktaş için son derece doğru bir seçim olduğunu söyledi. Yanal “Avustralyalı futbolcular son derece disiplinli ve profesyoneldir. Ersan da öyle. Verilen her görevi yapar” dedi.
Adanaspor’a sevinç gözyaşlarıyla veda etti
BİR süredir Adanaspor’un Kartepe’deki kampında yer alan Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş’a transferinin gerçekleştiğini öğrenince sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadı. Transfer haberinin ulaşmasıyla önce sevinçten havalara uçan genç futbolcuyu, daha sonra 3 yıldır birlikte olduğu takımından ayrılacak olmanın hüznü sardı. Takım arkadaşları tarafından tebrik edilen ve alkışlarla uğurlanan Ersan, bu sırada göz yaşlarına hakim olamadı.
Çocukluğundan beri Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Hayalim Beşiktaş’ta oynamaktı” diye konuştu.Kaynak: Hürriyet
Temmuz 20, 2010: 7:04 am #2230724Çok Duygusal Bir Futbolcu .
İçindeki Merhameti Gösteriyor . Beşiktaşa Yakışan Bir Futbolcu Olacak İnşallah .
Hem Güler Yüzü Ve Arkadaşlarıyla Uyumuyla Hemde Sahadaki Futboluyla Büyük Bir Oyuncu Olacağını Gösterecek .Temmuz 20, 2010: 7:25 am #2230725çok hırslı ve duygusal bir oyuncuya benziyor böyle adamlar yarar beşiktaşımıza inşallah iyi olur beşiktaşta
Temmuz 20, 2010: 7:44 am #2230728Insallah basarili olur…
Temmuz 20, 2010: 8:14 am #2230734hayırlı olur inşallah…. çok övülüyor…
Temmuz 20, 2010: 10:17 am #2230759antuda yorumluyolardır ezikler..ama sizin o sarılı lacivertli cicili bicili formanızı giymekten iyidir be ezikler :tongue:
Temmuz 20, 2010: 11:45 am #2230776insallah basarili olur… hic görmedimi futbolunu…
Temmuz 20, 2010: 3:46 pm #2230828Futbolunu hiç izlemedim.Ama izleyenlerin söylediklerinden çıkardığım sonuç bize faydalı olacağı yönünde.İnşallah yanılmam.Ayrıca hatalarından ders çıkarması ve kendini cezalandırabileceğini söylemesi de hoşuma gitti.
Temmuz 20, 2010: 3:50 pm #2230829İnşallah başarılı olur ve tek temennim de üstündeki o tişörtü mümkünse hiç giymemesi :p
Temmuz 20, 2010: 4:13 pm #2230834Bence de giymesin,hayırlı olsun inşaallah Beşiktaş'ımıza…
Temmuz 20, 2010: 8:57 pm #2230865Daha önce izlemediğim bir oyuncu ama yapılan yorumlardan iyi bir kumaşa sahip olduğu görülüyor..Umarım yararlı olur..
Temmuz 21, 2010: 12:08 am #2230877senenin ilk hatasını yaptık. müthiş giden transfer günleri burada sona erdi herkese hayırlı olsun. sen sezonun en az gol yiyen defansını boz dağıt. dağıttığın adamların yerinede ikincii ligden adam getir. muhteşem bi transfer politikası. ben zaten diyodum bizm başkan kafayı bi yere vurdu galiba yoksa böyle güzel transfer yapamayız biz diye. başkanın baş ağrısı geçti belli ki parayı saçma sapan yerlere yatırmaya başladı. beeşiktaşa hayırlı faan olmaz bu transfeer. her maçta 5 atmazsak bu sene yediğimizi karşılamaz oldu. tek kazanan ersan oldu gerisi yalan
Temmuz 21, 2010: 6:43 am #2230882neden kiralık alındı
Temmuz 21, 2010: 1:11 pm #2230947Türkiye onu antrenmanda giydiği olay tişörtle tanıdı. O, bu sezon Beşiktaş forması giyecek…
Benim doğduğum Avustralya'da, hata yapan bir futbolcu, tişörtüne bu tür yazılar yazarak idmana çıkar. Ben de çok önemli hata yaptığım için o tişörtü giydim. Beşiktaş'ta da hata yapsam aynı hareketi yapar, kendimi cezalandırırım."
Türkiye, Ersan Adem Gülüm'ün adını ilk olarak 13 Ocak 2010'daki Adanaspor antrenmanında giydiği bir tişört sayesinde tanıdı. Üzerinde "Ben malım" yazan bir tişört giyen genç futbolcu, bunun gerekçesini, "Arkadaşlarla bir karar aldık. Hata yapan bir oyuncu bu forma ile bir hafta antrenmana çıkacak" diye açıklamıştı. O Ersan artık Beşiktaş'ta oynayacak.
Politik olmayacaksın
Avustralya'nın Carlton kentinde dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Ersan, "Avustralya'da, antrenmanda ya da maçta hata yapan bir oyuncu, tişörtüne bu tür yazılar yazarak idmana çıkar. Ben de çok önemli hata yapmıştım ve arkadaşlarımın karşısına 'ben malım' yazılı tişörtle çıktım. Benim öyle komplekslerim yoktur. Beşiktaş'ta da hata yapsam aynı hareketi yapar kendimi cezalandırırım. Bazıları çok yadırgadı ama benim felsefem bellidir; hata yapıyorsan bedelini ödeyeceksin. Politik olmayacaksın" diye konuştu.
Babadan Beşiktaşlı
Aslen Sakaryalı olduğunu ve babası İhsan Gülüm sayesinde çocukluğundan bu yana Beşiktaş'ı tuttuğunu anlatan Ersan, annesi Selda hanım ve kız kardeşi Elis'in de aynı renklere tutkun olduğunu ifade etti. Kendisini G.Saray'ın da istediğini vurgulayan genç savunmacı, "Babadan Beşiktaşlı olduğum için gözümü kırpmadan geldim" dedi.
Puyol'a benzetiliyor
Türkiye'ye ilk geldiğinde Türkçe bilmediği için iletişim sorunu yaşadığını bu nedenle de günlerce ağladığını ifade eden Ersan, "Arkadaşlarım beni, hem saçlarım hem de futbol stilim nedeniyle Barcelonalı Puyol'a benzetir" şeklinde konuştuTemmuz 21, 2010: 1:17 pm #2230946Konular Birleştirildi.
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.