Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 14:03   #1
mertazor
 
mertazor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir tek ben mi ürktüm ?

Arkadaşlar dünkü Vikingur maçıyla ilgili bir iki fikrim var, yorumlarınızı merak ediyorum..

- Beşiktaşımız uççak, coşacak diyoruz ama takımda tek yıldız Quaresma; Guti ve bir golcü gerçekten şart gibi ; şu an herkes sorumluluk almaktan kaçıyor (ki maç Vikingur maçı) herkesin gözü Q7 yi arıyor. Rakip takımların "hangi birine dikkat edeceğini şaşırdığı" bir takım kurmamız lazım. Yoksa Erhanı, İncemanı ile aynı hamam aynı tas olur bence..

- Defansı önde kurma falan iyi hoş, keyif verir,ama özellikle köy takımı gibi kapanıp Tita youla gibi saçma sapan hızlı adamlarla kontra arayan takımlar bile fena edebilir bizi.. Zapo, ferrari hangisi giderse gitsin, defansımız çok ağır..Ancak yediğimizden çok atmamız lazım ki razıyız ama o hava yok bence..

-Quaresma'nın şu maçta bile -haklı da olsa- üstüne gidip sert oynadığınızda sinirlenip ufaktan tekmecikler savurduğunu gördük.. Bu maçta bile bu stres varsa, maalesef ligimizin pis takımları yada oyuncuları diyelim; (ki bence çok var) bilerek üstüne gidip o adamın üstüne oynayacaklar.. Sonuç korkutuyo beni..

- Quaresmayı çıkar; takım yine dümdüz; Erhan, İsmail (ki umutluyum ondan çok) inceman, Erkan gibi adamlardan büyük takımda en fazla 2 tane olmalıdır ki o da joker gibi yedek olmalıdır bence..Bu görüntü de ne kadar şikayet edilse de "düz" olmayan adamlar kesinlikle gitmemelidir. Delgado,Tabata gibi.. En azından bir İnceman dururken maalesef..

- Hiç uzatmıycam, acımasızsa acımasız ; Q7 nin oynadığı, Guti'nin oynadığı hücumcu bu takımın golcüsü kesinlikle Bobo olmamalıdır.. Çok ağlarız bu sezon.. Golcü gelcekse niye delgado gitsin; Gönderilecek adam Bobo blie olabilir bence..


Takım daha hazır değil ; Vikingur maçına bakıp bu yorumlar erken diyebilirsiniz ama; bu yorumu maça bakıp yapmadım.. Bu futbolcuların 1-2 si hariç hepsi eskidendir var ve ne yapabileceklerini gördük senelerdir. "Bir gün var, bir gün yok" adam yerine belli standardı olan adamlar alalım artık.. Holosko, Bobo , Tello gibi adamlar iyi olduklarında oynarlar bu takımda ama bir sezon bekle 3 maç iyi olsunlar.. peh..
mertazor Ofline   Alıntı ile Cevapla