Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 15:38   #8
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
daha zor bir takıma nasıl kadro çıkardığını görmedik Schuster in uççak çoşcak demenin bir alemi yok bu orta saha yapısıyla hiç de uçup kaçamayız. Sorumluluk almaktan kaçınma gibi bir durum yok Schuster herkese tek pas direktifi vermiş takım sürekli pas yapıyor ernst delgado ayağında hiç top tutmuyor tek serbestlik Queresmaya verilmiş. Bu takımda en önemli nokta beklerin hücuma katkısıdır Erhan ofansif bir bek olmadığı için kolay uyum sağlayamaz ama ekrem ve ismaille bu iş gayet olur. İsmail bence dün iyi sinyaller verdi. İnceman da zaten Necip in yedeğidir bu maçta görmek için onu oynattı hoca.



defansı önde kurma işi bu takıma özel olabilir. Her takıma böyle çıkamazsınız senin de dediğin gibi arkaya çok adam kaçırabiliriz bu sisteme uygun adamlarımız yok. Schuster de bunu görüp ortasahayı kalabalık tutarak defansı geriye çekecektir bence ilerde.



Queresma nın olayı sinirlenmekle alakalı değil bence adam hırslı oynuyor gördüğü sevginin karşılığını vermek istiyor çok tekme savurcak bir yapısı olsaydı yerde kaldığı bir pozisyonda adama arkadan vurabilirdi ama adam sadece top kaybettiğinde onu kazanmak için sertleşiyor ki bu alan savunmasının en önemli özelliklerinden biridir top kaptırırsan kendi alanın içinde onu kovalayacaksın. ki diğer tarafta kademeye girmek kolay olsun. Hiç koşmayan basmayan delgado gibi mi olsun yani.



Tabata nın bu takımda durmasına ben de katılıyorum. Açıklarda çok büyük yaratıcılık kazandırabilecek bir oyuncu. Delgado da sonradan oyuna alınabilecek iyi bir alternatif olabilir şu an kalmasında bir sakınca yok. Ama Forvete oyuncu alınacaksa ya stoperlerden ya da bu ortasahalardan biri daha gidecek sonuçta yapacak bir şey yok. Ya da Holosko gidecek. İnceman türk oyuncu dursa da birşey olmaz.



Golcü gelecekse Bobo gidebilir buna ben de katılıyorum. Nobre de alternatif olarak durabilir. Ama Holosko giderse de bobonun gitmesine gerek yok.




KEsinlikle katılıyorum eski oyuncularımıza güvenilmeyeceği konusunda. Bu yüzden Holosko gitsin diyorum Tello gidebilir demiştim Bobo nun gitmesine de karşı çıkmıyorum. Ama bunların içine delgadoyu da ekle bence. Bunları eleştirip Delgado yu çok istikrarlı gibi göstermen yanlış olmuş.


hıc usenmeden nasıl yazdın o kadar yazıyı hemde alıntı yaparak ... helal olsun onur sana ılk gordugumde sana bır SU ısmarlıycagım
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla