Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2010, 16:18   #5
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan tarihi rekor

5500 Kapalı Tribün kombinesinin tamamı tükenirken, yönetim 8.1 milyon TL hasılat elde etti. Siyah-beyazlılar böylece kulüp tarihinin satış rekorunu kırdı.

Schuster'li, Guti'li, Quaresma'lı Beşiktaş, yeni sezonda İnönü'yü hınca hınç dolduracak.

Quaresma ve Guti Hernandez transferleriyle dünya basınında geniş yankı uyandıran Beşiktaş, bu hamlesinin meyvelerini salkım salkım toplamaya başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'lara kalan, hazırlık maçlarında da fark yaratan yıldızlarıyla başarılı sonuçlar alan siyah-beyazlılar, saha dışında da önemli kazançlar elde etti. Yıldızlar için harcanan milyon Euro'lar daha şimdiden kulübün kasasına dolaylı yoldan girmeye başladı. Son yıllarda siyah-beyazlı renklere gönül verenleri derbi ve Avrupa maçları dışında İnönü Stadı'na çekmekte zorlanan Beşiktaş'ın kombineleri bu yıl ise 'yok' sattı.

GUTI'NİN PARASI ÇIKTI
Kulüp tarihinde bir ilk yaşanırken, Çarşı'nın yanı sıra birçok taraftar grubunun yer aldığı kapalı alt ve kapalı üst tribünündeki kombineler satışa çıkar çıkmaz tükendi. Yıllığı 1350 TL ile 1600 TL arasında değişen fiyatlara rağmen kombineleri adeta kapışılan siyah-beyazlılar, bu yıl maçlarını hep kapalı gişe oynayacak gibi görünüyor.

Tabii bu durumun bir de maddi boyutu var. 5500 adet kombinenin tamamı satılırken, bunun karşılığında kulübün kasasına yaklaşık olarak 8.1 milyon TL girdi. Yani bu paranın Euro cinsinden karşılığı ise 4.2 milyon.. İlk olarak bu miktar yıldız bir futbolcunun bonservisi göz önünde bulundurulunca az gibi görünse de, Real Madrid'den bedelsiz olarak alınan Guti'ye yılda 2.7 milyon Euro verildiğini düşününce İspanyol oyuncunun neredeyse 2 yıllık parasının buradan çıkardı Beşiktaş.

GUTI'NIN PRİMİ 200 BİN EURO
Villarreal karşısında Beşiktaş formasıyla izleyenleri büyüleyen Guti'nin, sözleşmesinin detayları ortaya çıktı. İspanyol yıldız, Beşiktaş şampiyon olursa 200 bin, Türkiye Kupası'nı da kazanırsa 200 bin Euro prim alacak.

Kartalhaber
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla