Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 09:11   #9
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
macho´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen sene birisi deseydiki seneye Quaresma ve Guti Beşiktaş'ta oynayacak, herhalde sopayla kovalardık dalgamı geçiyorsun bizimle diye. Fakat şimdi görüyorum ki bir santrafor alınmadı diye neredeyse kombinesini satışa çıkartan arkadaşlar var. Lütfen herkes kendine gelsin. Beşiktaş tarihinin en önemli transferlerini yapmıştır ve bunları çok makul fiyata getirmiştir. Bence burada yapılması gereken işini iyi yapan yönetime teşekkür edip, mevcut kadromuza destek vermektir. Önümüzdeki 24 saat içinde bir transfer yapılmayadabilir. Ama bu şu ana kadar yapılmış doğru işleri göz ardı etmeyi gerektirmez. O yüzden herkes aklını başına alsın ve takımına destek olsun...

Abi kombinesini alanlar Robinho alınacak diye almadı en azından ben ve çevremdeki insanlar için bunu rahatlıkla söyleyebilirim öncelikle orada anlaşalım. Adem Dursunları , Niyazileri bu takımda izledikten sonra bu kadroya kombine alan hiçkimse kombinesini satmaz. Eğer öyle muhabbetler dönüyorsa kırılmışlığın verdiği duygusallıkla söyleniyordur ki bu da en fazla ilk maça kadar devam eder o yüzden bu tarz yorumları ilk başta normal karşılamak gerekir. İnsanları o kadar beklentiye soktular ki abartıp internet sitelerine hoşgeldin diye intro bile yaptılar. Her gün birileri pompaladı şu tarihi bekleyin şunu bekleyin diye aklı selim olan taraftar ne yaptı sustu ve olacakları izledi. Bu isimler yüzünden ağız tadıyla Quaresma ve Guti transferlerini doya doya yaşayamadı birçok arkadaşım. Şimdi çıkıp özür dilesinler diyorlar kimseden özür falan beklemeyin o gün atıp tutanlar bugun saf değiştirmiş olacaktır. Bugün utananlar yokmu çok ama biliyorum onlar Ocak ayında yine bıraktıkları yerden devam edecekler.

Abi dediğin gibi tarihimizin en büyük transferlerini yaptık ancak vazgeçemediğimiz bir alışkanlıktan kurtulamadık. Bir adama bel bağlamak bizden başka hiçbir kulubun transfer polıtıkası değildir herhalde. Bugun transferin son günü ve benim en büyük korkum sırf transfer yapmış olmak adına bir isme servet ödemek. İnşallah bu alışkanlığımızı kaybetmiş oluruz da bu transfer sezonunu kapatırız.

Mevcut kadromuz ile bu sene belkide bir ilki yaşıyoruz. Eksiklerimiz yokmu var ancak tribüne gelende maçı tv'de izleyende Beşiktaş'tan zevk alıyor önemli olanda bu. Bizler her zaman olduğu gibi desteğimizi gücümüz yettiği kadar verelim bu takım bizleri bu sene üzmez.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla