Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2010, 10:59   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 Alex,10 Guti eder!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Alex'in Guti ile kıyaslanmasına karşı çıktı.Click the image to open in full size.








Beşiktaş Dergisi’ne “F.Bahçe derbisini iple çekiyorum. Kadıköy’e kazanmaya gideceğiz” diyen Beşiktaş’ın yıldızına F.Bahçe Kulübü Başkanı bu sözlerle karşılık verdi.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yakın çevresine Guti’nin çok fazla abartıldığını belirtirken, İspanyol yıldızın Alex’le kıyaslanamayacağını savundu. Alex’in kariyeri ve oynadığı futbolla önde olduğunu ifade eden Yıldırım, “İkisi kıyas bile edilemez. Alex en azından 10 Guti eder” dedi. İki futbolcunun farklı özelliklere sahip olduğunun altını çizen Yıldırım, şunları söyledi: “Alex’in oynadığı futbola ve istatistiklerine bakılınca bu ülkenin en değerli futbolcusu olduğu görülür. Guti’nin neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum. Guti’nin sezon başından beri gösterdiği performans ortada. Alex ise tartışılmaz. Hem oynadığı mevkii, hem de takıma katkısı ile Guti ile karşılaştırılamaz bile. Onları kıyaslayanlara şaşıyorum.”

Guti ne demişti?

GUTİERREZ Hernandez, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği demeçte, “5. haftadaki F.Bahçe derbisini iple çekiyorum. Umarım günler çabuk geçer de bu maça çıkarız. İlk derbimizden zaferle ayrılırken o maçın yıldızı olmak isterim. Sahada olmak, ekibin bir parçası olmak bir gururdur” demişti.

Hürriyet
geçen sene alexin oynadığı takım fener Guti nin oynadığı takım Real Madrid yaptığı karşılaştırmaya bakya bebeğe söylesen neresiyle gülceğini şaşırır valla
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla