Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2010, 08:00   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Bekle beni Fenerbahçe"

Yeni Kartal Mehmet Aurelio çok iddialı: Kadıköy'deki maç, benim için çok şeye bedel... Bazı kişilere kendimi ispat edeceğim. Performansımla da akıllardaki soru işaretlerini sileceğim.


Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ın yeni transferi Mehmet Aurelio için ligin 5. haftasındaki Fenerbahçe derbisi çok farklı bir anlam taşıyor... Eski takımına karşı görev yapacak olan Brezilya asıllı yıldız, olaylı bir şekilde ayrıldığı Fenerbahçe’ye karşı oynamayı iple çekiyor. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, transferinde önemli rol oynayan Cengiz Zülfikaroğlu’yla görüşen Aurelio, “Benim için Kadıköy’deki maç gerçekten çok önemli. Bazı kişilere kendimi yeniden ispat edeceğim, nasıl bir futbolcu olduğumu hatırlatacağım. Beşiktaş’ı ben seçtim. Türkiye’ye dönme konusunda eşim ısrarcı oldu, ben de teklifler arasında Beşiktaş’ı tercih ettim” dedi.

Taraftarlara haber gönderdi
Beşiktaşlı taraftarların kendisine şüpheyle yaklaşabileceğini belirten Aurelio, “Bu durumu anlayışla karşılıyorum. Ama özellikle derbide oynayacağım futbolla taraftarların aklındaki soru işaretlerini de sileceğim” ifadesini kullandı.

Orhan Yıldırım


"Bekle beni Fenerbahçe" - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla