Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2010, 05:58   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Raul yanlış yaptı

"Bir tercih yaptı ve Schalke 04'e gitti. Buna saygı duymak gerek Ama kariyerini Türkiye'de sürdürse bence çok daha kârlı çıkardı"


Click the image to open in full size.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, transfer döneminde siyah-beyazlı kulübün gündemini uzun süre meşgul eden Raul'un, Schalke'yi tercih etmesinin yanlış olduğunu söyledi. İspanya'da Kanal 4'e konuşan Alman çalıştırıcı, Real Madrid'in yeni teknik patronu Mourinho'nun kadroda istememesi üzerine Schalke 04 ile anlaşan eski öğrencisi konusunda şu açıklamayı yaptı: "Real Madrid'de misyonunu tamamladıktan sonra geleceği için önemli bir karar vermeliydi ve Schalke'yi tercih etti. Aslında Beşiktaş'a gelse onun için çok daha iyi olurdu. Kendisine başarılar diliyorum."

Köpekbalıkları dolu
Dil sorunu nedeniyle Türkiye'ye adapte olmakta zorlandığını dile getiren Schuster, sözlerini şöyle tamamladı: "Ancak takım içinde Almanca ve İspanyolca bilen çok sayıda oyuncu olması beni rahatlattı. Guti, tartışılmaz bir kariyere sahip. Ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu kanıtlamak için önünde bir fırsat var. Oynadığı futbolla da bunu yavaş yavaş göstermeye başladı. Mesut Özil'in Real Madrid'de başarılı olacağına inanmıyorum. Real Madrid'i Werder Bremenle karıştırmamalı. Madrid, köpekbalıkları ile dolu bir havuz gibidir. Kaka ve Khedira'nın yanında şansı yok."

Fotomaç - Raul yanlış yaptı
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla