Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2010, 16:46   #1
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
VEFASIZSIN Galatasaray !!!

Star Tv Spor Müdürü Ertem Şener'in bir sosyal paylaşım sitesinde yazdıkları yürekleri dağladı.16 yaşında ilik kanseri bir Galatasaray taraftarı olan Ataberk Eren, son arzusunu göremeden bugün hayata gözlerini yumdu.

Click the image to open in full size.

Ertem Şener aracılığı ile evlatlarının son arzusunu yerine getirmeye çalışan Eren ailesinin son isteği, Galatasaray'lı bir futbolcunun Ataberk'i ziyarete gelmesi veya en azından bir forma göndermesiydi. Ancak Ertem Şener'in Galatasaray İletişim Komitesinden Hakan Şükür'e kadar bir çok girişimi sonuçsuz kaldı.

Bu olayda Galatasaray cephesinin ilgisiz kalması taraftarlarda üzüntü yaratırken, Beşiktaş'lı taraftarların hafta sonu oynanacak Beşiktaş - Antalyaspor mücadesi öncesinde tribünlerde, sarı-kırmızı renkler ile "MEKANIN CENNET OLSUN ATABERK EREN" yazılı bir pankart açmayı planladıkları öğrenildi.

İşte noktasına, vigülüne dokunmadan bugün Ertem Şener'in sosyal paylaşım sitesinde yazdıkları:

"Çok önemli bir duyurudur !!! 20 gün önce 16 yaşında ilik kanseri koyu bir gs taraftarı için GS kulübüne yalvardım adeta nolur hastaneye 2-3 futbolcu götrelim olmadı bi forma gönderin dedim.çıt çıkmadı.hakan şüküre yalvardım mesaja dönmedi 16 yaşındaki galatasaraylı çocuk öldü biraz önce, teşekkürler GALATASARAY teşekkürler HAKAN ŞÜKÜR!!!!!!!

ölen 16 yaşındaki ilik kanseri çocuk ile ilgli az önce gelen haber iyce bitirdi beni hani galatasaray'dan biri gelcekti ertem abi söz demşti

Beşiktaş tribünlerinde ve galatasaray tribünlerinden yetkili arkadaşlara sesleniyorum lütfen bu hafta bir pankart yönetimin ve duyarlı !!futbolcuların yapamadıgını sizler yapın lütfen pankart 'MEKANIN CENNET OLSUN ATABERK EREN'lütfen ya lütfen onların yapamadığını Beşiktaşın ve galatasarayın duyarlı trübünleri hadi sizler yapın nolur..herkese tşk ederim."

Haber1903 ve Radyo1903 ailesi olarak Genç Aslana Allahtan rahmet ve Eren Ailesine başsağlığı dileriz.

HABER1903
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline   Alıntı ile Cevapla