Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2010, 14:03   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldızlar geçidi

Haftanın maçında gözler kritik mevkilerde son dönemlerin formda oyuncularının üzerinde olacak. Avni Aker'de hangi takımın yıldızı sahne alırsa 3 puan da onun hanesine yazılacak.


Click the image to open in full size.

Süper Lig’de 7. haftanın sonucu en çok merak edilen maçı Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanırken, bir başka merak konusu da son dönemin formda olan yıldızlarının bu kritik sınavda neler yapacağı... Her iki takımda da birbirinden gözde futbolcular var ve şüphesiz ki Avni Aker’de hangi ekibin yıldızı parlarsa 3 puanın da yönünü belirleyecek.

Kalecilere iş düşecek
Hücum etkinlikleri dikkate alınırsa kalecilere çok iş düşecek. Beşiktaş’ta Hakan Arıkan, Trabzon’da ise Onur Kıvrak’ın milli takıma da çağrıldığını ve haftanın maçındaki performanslarının Ay Yıldızlı eldivenleri giyme konusunda belirleyici olacağını hatırlatmakta fayda var. Diğer yandan orta sahalarda da iki yıldız kilit görevi görecek. Beşiktaş’ta son dönemin en başarılı isimlerinden olan Ernst ve Trabzon’da aynı mevkide forma giyen Selçuk hem ofans hem de defans anlayışında hocalarının gözbebeği...

Forvette ise gol krallığının muhtemel 2 adayı için bu gece başka bir anlam taşıyor. Ligde Bobo’nun 5, Teofilo’nun ise 4 golü var. Ayrıca Bobo Avrupa’da, Teo da hem Liverpool maçı hem de Süper Kupa’da skor üretme başarısı göstermiş isimler. Bu zorlu ve kritik gecede Bobo ve Teofilo, “Kim daha formda?” sorusuna yanıt verecek.

Yıldızlar geçidi - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla