Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2010, 05:53   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hazır mısın Yusuf!

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, Manisaspor maçında oynamayacak. Ancak İspanyol süperstarın yokluğunda, Siyah Beyazlılar'ın liderliğini Yusuf Şimşek üstlenecek.

Click the image to open in full size.
Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş’ta teknik direktör Bernd Schuster, Guti Hernandez’in alternatifini arıyor. Tabata ve Fabian Ernst isimleri ön plana çıkarken, Alman çalıştırıcının çok farklı bir oyuncu üzerinde durduğu ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın, sakatlığını geride bırakan Yusuf Şimşek’i orta sahada görevlendirmeyi düşündüğü bildirildi. Son iki gündür yapılan antrenmanlarda Yusuf’un üzerine titreyen Schuster’in, tecrübeli futbolcuyu hazır olması için uyardığı ve Manisaspor maçında şans verebileceğini belirttiği öğrenildi.

Trabzon’da kadrodaydı

Kara Kartal’ın 2008-2009 sezonundaki çifte şampiyonluğunda önemli rol oynayan ve sakatlığından kurtulan Yusuf’un da fiziksel açıdan son derece iyi olduğu ve Manisa maçında forma beklediği dile getirildi. Beşiktaş’ın en tecrübeli isimlerinden biri olan Yusuf, bu sezon henüz resmi bir karşılaşmada görev yapmadı. Maç eksiğini gidermek için A2 takımda oynayan deneyimli orta saha oyuncusu, Trabzon’da 18 kişilik kadroya alınmıştı.

Orhan Yıldırım



Hazır mısın Yusuf! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla