Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 13:06   #1
can buyukkarakartal
 
can buyukkarakartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.Kamil Abitoğlu

Guti "Kayserispor hakeme teşekkür etsin " deyince Kayserispor'dan Guti'ye sitem gelmiş.
Oysa
Guti haklı.
Futbol tek topla oynanır.
Kural bu.
Saha da 2 top varsa bu duruma hakem de devam diyemez.
Görmedim de diyemez.Gördüğü açık şekilde TV den görülüyor.
M.Kamil Abitoğlu oyunu o anda durdurmalıydı.
Durdurmadı.
Tek topla oynanması gereken futbolu çok toplu oynattı.
Hata yaptı.Hem de kural hatası.
Dahası var;
54 de Bobo topla rakibini geçti.Rakip tabanıyla Bobo'nun sol ayak bilegini neredeyse kırıyordu,faulü vermediği gibi tam aksine ayağı çime takılıp tökezleyen Kayseri'li oyuncu faulü aldı.
55 de yan hakemin tam da gözü önünde Hillbert'e atılan futbol dışı tekmeye hiçbir şey vermeyip Beşiktaş aleyhine taç atışı verdi.
Ernst çok iyi bir atakla Kayseri ceza sahasına girmek üzereyken kırmızılık bir tekmeyle durduruldu,sağ ayak bileğine aldığı tabanla kırık oluşabilirdi,Kamil Abitoğlu sadece seyretti,oyunu devam ettirdi,Beşiktaş'ın gollük atağı güme gitti.
Uzatmanın da sonlarında Beşiktaş'ın gol yediği pozisyonda Hillbert'in 3-5 santimle ofsaytı bozduğunu çok da iyi süzebilen yan hakem Baki Süha Akkin golü verdi.Aynı yan hakem daha önceki bir pozisyonda Kayseri'li bir oyuncunun 3-5 metrelik ofsayt pozisyonuna ise devam demişti.Yani eğer gol de ofsayt olsa bile zaten golü yine vereceklerdi.
Yine de hakemi en az konuşmamız gereken maç bu olabilir.
Çünkü;daha beterleri de vardı.
Fener,Trabzon , Manisaspor maçlarında çok ama çok net hakem hatalarıyla puanları verdik,Beşiktaş'lı yıldızlara anormal tekmeler atıldı tüm hakemler bunlara gözyumdu sayısız sakat verdik.Penaltılarımız açıkça gözardı edildi.

Türkiye'de yıllardır izlediğimiz senaryo yine ortaya konuldu;
Beşiktaş iyi mi, yıldız mı aldı,vurulur-kırılır-indirilir.Beşiktaş korku vermeye mi başladı,medya,mafya,hakemler, fenerasyon durmazlar hemen harekete geçerler, Allah ne verdiyse Beşiktaş'ı durdurmak için seferberlik ilan ederler...Yine Bremen Mızıkacıları işbaşında...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
can buyukkarakartal Ofline   Alıntı ile Cevapla