Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2010, 10:48   #10
omen
 
omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tamam destek destek...

Bugün Boboya laf edemeyiz neden mi? Çünkü adamın attığı gol sayısı ortada. Neymiş maç içinde 2-3 pozisyona girip bi tane anca atabiliyomuş. var mı dünyada her pozisyonu gol yapabilen bir yiğit, bobo öyle olsa dünyanın en iyisi olur. Yani bobo görevini yapıyor onun bu yazının içinde ne işi var anlamadım.

Nobre: Ben bobrenin top tuttuğuna, duvar olduğuna filan şahit olmadım ama 2-3 metreden inanılmaz bir yetenekle !!!! topu auta attığına, ayağına gelen topların duvara çarpar gibi 2-3 metre fırladığına çok şahit oldum.

Nihat: Sefaletleri oynuyo, ya çorabını düzeltiyo ya da talimat yağdırıyo saha içinde T.direktör sanki, Nihat para kazandırdı doğru o zaman sanırım 6.5 milyon dolara gitmişti peki şimdi bize malolduğu rakam nedir 15 milyon avro yani nerdeyse 3 katı. Esas mevkii olayı nedir ki Nihat eğer profesyonel ve futbolun olgunluğuna ulaşmışsa solbekte bile oynayabilmeli. Nihat en verimli çağında bile olsa asla 3.5 milyon avro etmez. Higuian bile real madridde 2 milyona oynuyodu ve bu sene 3 milyona çıkardılar

Tabata: Küçük takımların büyük oyuncusu olabilir. Asla ama asla bizde oynayabilecek kapasitede değil. 7 asisti varmış yahu duran topları rastgele içeri ortalıyo ve asist oluyo e güzel.

Holosko: Boboyla çift forvet oynadığında gerçekten çok etkili. tam bir kontra futbolcusu.

Toraman: 2 yıl önce üzülmez ile kavga ettiğinde gönderileceği için çok ümitliydim. Hiçbir zaman ısınamadım ona. O kısa boyu ve zayıf fiziğiyle asla bir stoperin görevlerini tam olarak uygulayamaz.
omen Ofline