Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2010, 14:33   #1
1903_delisi
 
1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti ve Tekke yok !

Guti ve Tekke yok!

Beşiktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası grup maçının hazırlıklarını tamamladı. Alman teknik adam Ernst, Aurelio, Guti, Rüştü ve Fatih Tekke'yi maç kadrosuna almadı. Siyah Beyazlı takımın Süper Lig'de son oynadığı Kasımpaşaspor, maçının da kadrosunda bulunmayan Fatih'in perşembe akşamki karşılaşma kadrosunda da yer almaması dikkat çekti.




BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmana takım halinde koşularla başlayan siyah-beyazlılar, çeşitli pas çalışmalarının ardından iki grup halinde ayak tenisi oynadı.

Antrenman, çift kale maç ve şut çalışmalarıyla sona erdi.

Tedavileri devam eden Ekrem Dağ, Mert Nobre, Tomas Sivok ve Matteo Ferrari antrenmana katılmazken, Rıdvan Şimşek ile Tomas Zapotocny fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

SCHUSTER KADROYU AÇIKLADI
Teknik Direktör Bernd Schuster, Gaziantep’e götüreceği oyuncularıı da belirledi. 11 Kasım sabahı özel bir uçakla Gaziantep’e gidecek siyah-beyazlılarda futbolcu kafilesi şu isimlerden oluşacak:

“Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Ricardo Quaresma, Onur Bayramoğlu, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Michael Fink, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Nihat Kahveci, Bobo, Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Erhan Güven.”
1903_delisi Ofline   Alıntı ile Cevapla