Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2014, 12:33   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ya Alex Ya Basa !

Başkan Fikret Orman'ın “Yüzde 90 Beşiktaş'ta” dediği Brezilyalı maestronun ardından gözler stoper transferine çevrilmiş durumda.

Daha önce Tottenhamlı Younes Kaboul ile görüşen transfer komitesinin listesine Paris Saint Germain’den Alex ile Lille’den Marko Basa girdi. 15 gün önce Fransa ve İngiltere’ye giden Dış Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in 3 oyuncunun menajerleriyle de buluştuğu öğrenildi. Peki bu isimlerin şartları ne?

BİLİC’İN GÖZDESİ MARKO BASA

Fransız ekibi Lille’de forma giyiyor. Listeye en son giren oyuncu. Çok popüler bir isim olmasa da teknik direktör Slaven Bilic özelliklerini iyi biliyor. Beşiktaş’a en yakın isim konumunda. Bilic’in Beşiktaş’ı çalıştırması, Karadağlı stoperin de bu transfere sıcak bakmasını sağlıyor. Kuvvetli ve inatçı bir yapıya sahip. 31 yaşındaki 1.89’luk stoperin maliyeti, diğer iki isme göre de daha düşük. Tek sorun Lille ile 1 yıl daha sözleşmesinin olması. Bonservisi için 4 milyon Euro isteniyor. Ancak Lille bu rakamda ciddi miktarda bir indirim yapmaya hazır.


KALİTELİ AMA PAHALI ALEX

Fransa’nın güçlü ekibi PSG ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Milan başta olmak üzere bir çok takımın listesinde. Fransa’dan yıllık 3.5 milyon Euro alıyor ama çoğu vergiye gidiyor. Yıllık 2.5 milyon Euro net ücretten en az 3 yıllık sözleşme talep etti. Bir kez daha görüşülecek, gelmeye yakın isimlerden.

KAFASI ÇOK KARIŞTI YOUNES KABUOL

Daha önce yapılan görüşmelerde Beşiktaş’a sıcak bakan Fransız oyuncunun kafası, kulübü Tottenham’dan gelen “Sözleşmeni uzatalım” teklifiyle karıştı. Düşünmek için süre istedi. Gelme ihtimali en düşük isim konumunda.

Habertürk
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla