Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2014, 15:49   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan Yerli Transfer Atağı

Transfer girişimlerini sıklaştıran Beşiktaş’ta liste başı futbolcular netleşiyor. Siyah-Beyazlılar, küme düşen Medical Park Antalyaspor’un savunmacısı Musa Nizam için önerisini sundu. 23 yaşındaki yeteneğin dışında, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Kırmızı-Beyazlılardan 1992 doğumlu forvet Emrah Başsan da istendi.

Transfer rotasını, Şampiyonlar Li-gi’ne direkt katılım ve buradan gelecek paraya göre şekillendiren Beşiktaş, bu amacına ulaşamayınca strateji değiştirdi. Siyah-Beyazlılar, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in listesinde bulunan, maliyeti daha uygun isimlere yöneldi. Devre arasında Gaziantepspor’dan Cenk Tosun ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalayan Kartal’ın yurtiçindeki yeni hedefleri Medical Park Antalyaspor’dan. Küme düşen Kırmızı-Beyazlıların stoperi Musa Nizam için resmî teklifte bulunan yönetimin, forvet Emrah Başsan’ı da istediği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman ve kurmayları, kadroya dahil edilecek takımın topbaşı yapacağı 24 Haziran’a, en kötü ihtimalle yurtdışı kampının başlayacağı tarihe yetiştirme gayretinde. Yabancı kontenjanı açısından en rahat kulüp durumundaki Beşiktaş’ın, en büyük kısıntısı sınır ötesi girişimlerde yıldızların talep ettiği teminat. Bundan sebep daha önce el sıkıştığı Brezilyalı Diego Ribas’ı Fenerbahçe’ye kaptıran Siyah-Beyazlılar, yerli piyasasındaki temaslarını hızlandırdı. İstanbul temsilcisi, Kanarya’nın yanı sıra Galatasaray’ın da gündemine giren Antalyasporlu Musa Nizam ve Emrah Başsan ile anlaşmak üzere. 29 Mayıs’ta kongreye gidecek Akdeniz ekibinin ikilinin bonservis bedelinde indirime gittiği öğrenildi. Alt kategorilerde Ay-Yıldızlı takımımızla boy gösteren 1992 doğumlu Emrah Başsan için son dönemde birçok otorite övgü dolu cümleler kuruyor. Arkadaşı gibi millî formayı terleten 23 yaşındaki Musa Nizam ise defansta güçlü fiziğiyle ön plana çıkıyor.

Asbaşkan ve Transfer Komitesi’nden sorumlu Deniz Atalay’dan ise dün pek de sürpriz sayılamayacak bir hamle geldi. Kayserispor’un gurbetçi sağ açığı Sefa Yılmaz’a dair Kayserispor ile bir kez daha masaya oturan Atalay’ın sunduğu 2 milyon Euro’luk rakam beğenilmedi. Sarı-Kırmızılıların bu konuda geri adım atmadığı belirtildi. Öte yandan Veli Kavlak, Almanya’da sağ omzundan başarılı bir atroskopi geçirdi. Veli, “Her şey iyi geçti çok şükür. İnşallah en kısa zamanda sahalara dönerim.” dedi.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla