Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2014, 07:48   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Jimmy ve Oktay Harekatı !

İç transferde girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin başarılı sağ kanadı Jimmy Durmaz için temaslarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın Başkent ekibiyle sözleşmesi biten Oktay Delibalta'yı da istediği bildirildi.

Yerli transferi konusunda temaslarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği'nin Türk asıllı İsveçli yıldızı Jimmy Durmaz için çalışmalara başladığı öğrenildi. Sezon başında Rusya Premier Lig ekibi Rubin Kazan'dan 7.5 milyon Euro'luk (22 milyon TL) opsiyon bedeliyle kiralanan Gökhan Töre'nin durumunun netleşmemesi sebebiyle alternatif isimlere yönelen Kara Kartal'ın, 25 yaşındaki futbolcuyu takibe aldığı ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'ın, hem sağ bek hem de sol bek mevkiinde forma giyebilen Durmaz için önümüzdeki günler içerisinde resmi girişimlere başlayacağı bildirildi. Geçen sezon Süper Lig'de Gençlerbirliği formasıyla 32 maça çıkan başarılı futbolcu, 6 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Oktay Delibalta da Listede

Transfer bütçesini 11 milyon Euro (33 milyon TL) olarak belirleyen Beşiktaş, bonservisi elinde olan yerli futbolcuları da gündeminde bulunduruyor. Son olarak Gençlerbirliği'yle sözleşmesi sona eren Oktay Delibalta'yı transfer listesine ekleyen Siyah-Beyazlılar'ın, 28 yaşındaki ofansif orta alan oyuncusunun kadrosuna katmak için harakete geçtiği bildirildi. Kırmızı-Siyahlılar'la geçen sezon 20 mücadelede yer alan Delibalta, takımına 3 gollük katkıda bulunmuştu.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla