Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2014, 20:48   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ahmet İlhan Beşiktaş'a !

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transferde hareketli günler yaşıyor.

Golcü transferi için temaslarını sürdüren siyah beyazlılar Kardemir Karabükspor forması giyen Ahmet İlhan Özek'in transferini bitirmeye yaklaştı.

KARABÜK 3.5 MİLYON İSTEDİ

Ahmet İlhan için Karabükspor'la masaya oturan Beşiktaş, Kardemir temsilcisinin ''3.5 milyon Euro istiyoruz'' cevabı alınca fiyatı çok buldu. Beşiktaş, fiyatı aşağıya çekmeye çalışırken Karabük Yönetimi, Kosova ve İrlanda Cumhuriyeti maçlarında milli formayla gol atan ve yükselişteki oyuncusu için geri adım atmadı.

OYUNCU TAKASI + PARA

Bu sezon transferde genel olarak fazla bir bonservis ücreti ödemek istemeyen Beşiktaş, devreye takas oyuncu teklifini soktu. Siyah beyazlılar, Karabükspor'da Tolunay Kafkas'ın takımda kalmalarını istediği Erkan Kaş ve Eneramo dışında bir miktar para teklifiyle Ahmet'i resmen istedi. 2 oyuncu + bir miktar para teklifine sıcak bakan Karabük'ün Yönetim Kurulu kararı sonrası Beşiktaş'a cevap vereceği öğrenilirken siyah beyazlı camiada ise bu transferin bittiği konuşuluyor.

YURT DIŞINDAN DA TAKİPTE

Son yıllardaki çıkışıyla Milli Takım'a kadar yükselen Ahmet İlhan, yurt dışındaki takımların da radarına girdi. Milli maçlarda attığı gollerle de dikkat çeken Ahmet için Almanya ve Rusya'dan bazı takımlar oyuncu izlemeye aldı.

İMPARATOR’UN ‘YENİ PRENS’İ OLDU

A Milli Takım ile ABD’de kampta olan Ahmet İlhan, gösterdiği başarı performans ile Fatih Terim’in ‘Yeni prens’i oldu. Kosova ve İrlanda maçında iki gol atan 26 yaşındaki oyuncu, Karabük forması ile başarılı bir oyun sergiliyor. Geçtiğimiz sezon 28 maça çıkan Ahmet, 1 gol, 4 asist yaptı. Önder Özen ve Slaven Bilic’in de 26 yaşındaki kanada olumlu rapor verdiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, yerli yıldızların yanı sıra yabancı kanat oyuncuları ile de görüşüyor.

FutbolArena
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla