Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2014, 16:27   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal'a Çifte Müjde !

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş; Fulham'lı Bryan Ruiz ve Molde'li Martin Linnes konusunda büyük aşama kaydetti. İki oyuncuyla da anlaşan ve futbolcuların kulüpleriyle de pazarlıklarda son aşamaya giren Kartal, bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Cenk Tosun ve Demba Ba’yla güçlendiren, ek olarak geçen dönem kiralık olarak forma giyen Ramon Motta’yla Gökhan Töre’nin bonservisini alan Beşiktaş, transferde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda ilk olarak 10 numara bölgesine yeni bir isim kazandırmak için uzun süredir yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, Fulham’lı Bryan Ruiz’in transferi için geri sayıma geçti. 29 yaşındaki futbolcu hakkında açıklamada bulunan kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Ruiz için temaslarının sürdüğünü belirterek, “Biz oyuncunun menaceriyle anlaştık. Ancak Fulham kulübü 7 milyon Euro istiyor. Muhtemelen ay sonuna kadar bu iş biter ve oyuncuya 4 yıllık imzayı attırırız” diye konuştu.

Tek Teklif Beşiktaş’tan

Geçen sezon Hollanda devi PSV Eindhoven’da kiralık olarak forma giyen başarılı oyuncu için ilk etapta Fulham kulübünün kapısını çalan Werder Bremen’in, geri adım attığı öğrenildi. Daha önceden Werder Bremen’in Ruiz için olan ilgisini Beşiktaş’a karşı kullanan ve fiyat arttıran Fulham Yönetimi’nin, bu gelişmenin ardından belirlediği 7 milyon Euro’luk bedelde indirime gidebileceği ve Siyah- Beyazlılar’ın 5 milyon Euro’luk önerisini kabul edebileceği öğrenildi.

Linnes İsyan Etti

Kara Kartal’ın sağ bek bölgesi için ilgilendiği Molde’nin Norveçli yıldız adayı Martin Linnes’in, kulüp yönetimine Siyah-Beyazlılar’a gitmek için baskı yaptığı bildirildi. Daha önceden yaptığı açıklamada, “Beşiktaş benim için önemli bir şans” diyen 22 yaşındaki futbolcunun, Norveç’ten ayrılmak için gün saydığı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları da, “Linnes’in transferini yakın zaman içinde bitirmeyi planlıyoruz” açıklamasıyla takviye konusunda bu 2 isim üzerinde yoğunlaştıklarını açıkladı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla