Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2014, 09:18   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Transferde Sona Geldi

Geçen sezon kiralık olarak Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki yıldız ve bonservisini elinde bulunduran kulübü Metalist Kharkiv ile anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, orta sahaya yıldız isim transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Jose Ernesto Sosa ile anlaşmaya vardı. Bu konuda birçok adayla görüşen Kartal, bonservisi Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımında bulunan Arjantinli’de karar kıldı.

BELHANDA’DA BÜYÜK FARK

Belhanda’nın kulübü Dinamo Kiev’e 7.5 milyon Euro artı sonraki satışından yüzde 30’luk pay teklif eden Beşiktaş, Ukrayna ekibinin 16 milyon Euro’dan aşağı inmemesi üzerine Faslı yıldızdan vazgeçti. Bryan Ruiz’le de el sıkışan siyah-beyazlılar onun da kulübü Fulham ile Kerim Frei transferinden kalan sorunlar yüzünden anlaşamadı.

ARSENAL’İ BEKLİYORLAR

Bu durumda en uygun isim haline gelen Sosa ve kulübü ile anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid’de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki yıldız, bu sezon da İspanyol ekibi tarafından isteniyordu. Kariyerinde Bayern Münih ve Napoli gibi başka önemli takımlar da bulunan Arjantinli’nin, en geç Arsenal maçından sonra açıklanacağı ifade edildi.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla