Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2015, 01:16   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fenerbahçe 1 : 0 BEŞİKTAŞ !

Süper Lig'de haftanın en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Moussa Sow'un 90+1'deki golüyle 1-0 mağlup etti.Mahalle maçını Fenerbahçe kazandı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı Fenerbahçe'nin galibiyetiyle yeniden başladı. Ancak karşılaşmaya Sow'un 90+1'de attığı gol değil, futbolcuların seviyesiz kavgaları, Emenike'nin formasını çıkarıp sahayı terk etmek istemesi, sonra geri dönmesi ve mahalle maçını andıran görüntüler damga vurdu.

GÖKHAN GÖNÜL SON ANDA KADRO DIŞI!

Maçın başlamasına dakikalar kala Gökhan Gönül ısınırken sakatlandı. Fenerbahçe'de onun yerine sağ bekte Mehmet Topuz görev aldı.

İlk 15 dakika iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.

EMENIKE KAÇIRDI, ORTALIK YANDI!

20'de Emenike kaleci Tolga'yla karşı karşıya, "Vurayım mı, çalım mı atayım" derken şaşırdı, kötü vurup topu auta yolladı. Kadıköy'de iki tribünü dolduran taraftarlar bu pozisyondan hemen sonra yoğun şekilde Nijeryalı'yı ıslıkladı.

SOYUNMA ODASINA GİTMEK İSTEDİ

30'da bir pas alışverişi tartışmasında sinirleri bozulan Emenike, Meireles'le tartıştı. Tribünlerin tepkisi daha da artarken, Emenike bu dakikada adeta çıldırdı, formasını çıkardı soyunma odasına gitmek istedi. Ancak Nijeryalı, 13 milyon euro'luk bonservis bedelini getirmediği sürece hiçbir yere gidemeyeceğini ve yılda 3.5 milyon euro kazandığını unutacak kadar aklını yitirmişti...

HERKES BİRBİRİNE GİRDİ

Hakem Fırat Aydınus oyunu durdururken, Emenike'yi İsmail Kartal sahaya geri döndürdü. Bu arada Slaven Bilic'in yardımcısı Edin Terzic hakemden Emenike için sarı kart istedi. Bruno Alves, Terzic'e tepki gösterdi. Bilic de tartışmaya dahil olurken, Emre Belözoğlu da Bilic'e tepki gösterdi. İngilizce ve Türkçe Küfürler havada uçuştu.

LİSELER ARASI FUTBOL MAÇI GİBİ...

Ortalık bir anda kanı kaynayan öğrencilerin kavga etmek için tutuştuğu bir liseler arası futbol maçına dönüştü. Herkes birbirine girdi, saha karıştı. Futbolcular kulüplerine yakışmayacak hareketlerde bulundular... İlginç olan bir başka durum ise tüm bu olayların ardından Fırat Aydınus'un hiçbir futbolcuya sarı kart bile göstermemesiydi. 6-7 dakikalık duraksamadan sonra oyun yeniden başladı.

40. dakikada Emenike'nin ara pasında Mehmet Topal, sol çaprazdan kaleci Tolga Zengin'le karşı karşıya kaldı. Topal'ın vuruşunu Tolga kurtardı...

TOLGA ZENGİN SAKATLANDI

İlk yarıda 6 dakikalık uzatma gösterilirken, Tolga Zengin sakatlandı. Normalde 3. kaleci olan 23 yaşındaki Günay Güvenç oyuna girdi. Tolga gözyaşları içinde sahayı terk etti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

EMENIKE DIŞARIDA...

İsmail Kartal seyircisinin önüne atmak istemediği Emenike'yi devrede çıkardı, yerine Webo'yu dahil etti. Emenike daha sonra stadı da terk etti...

İKİNCİ YARI TANSİYON DÜŞTÜ

Oyuncular ikinci yarıda daha sakin kalmayı başardılar. Futbollarına konsantre oldular.İkinci yarıda da ilk 15 dakika pozisyonsuz geçti.

61'de Sosa'nın kornerinde Ersan'ın kafası az farkla auta gitti. Beşiktaş gole çok yaklaştı...

68'de Sow çaprazdan vurdu, Günay son anda çıkardı...

79'da Alper Potuk'un ceza sahasından şutu az farkla auta gitti.

DEMBA BA KARŞI KARŞIYA...

81'de Demba Ba, Oğuzhan'ın ara pasında Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli kaleci son anda kurtardı ve golü önledi... Seken topa Oğuzhan gelişine vurdu, top az farkla auta gitti.

BEŞİKTAŞ DALGA DALGA GELİYOR

85'te Gökhan Töre soldan getirdi, onun ortasında içeride Olcay Şahan bomboş pozisyonda topa gelişine kötü vurunca Beşiktaş mutlak bir golden daha oldu. Olcay, topu kontrol etmeyi denese, ki zamanı bolca vardı, çok daha rahat bir vuruş yapabilir ve topu ağlara gönderebilirdi.

WEBO-SOW, EMENIKEYİ ATEŞE ATTI!

Maçın sonlarında orta sahalar düştü. Takımlar anlık pozisyonlara girdiler.90+1'de Webo iyi kontrol ettiği topu havadan bir pasla çok güzel bir şekilde Sow'a bıraktı. Sow da havadan gelen topa inmeden vurdu ve kaleci Günay'ı avladı; 1-0. Günay golden sonra göz yaşlarını tutamadı. Sow'un golü jeneriklikti.

Sow ve Webo'nun iyi oyunu ve goldeki paylarının ardından, seyircilerin bu kadar nefretini kazanan Emenike muhtemelen kadroya giremeyecektir. Fenerbahçe, bu derbiyi de kazanarak yeniden şampiyonluk yarışına geri döndü ve puan farkını Beşiktaş ile 1, Galatasaray ile 2 puana indirdi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla