Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2015, 15:39   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bilic'ten İngiltere Açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kulüp kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilic, 'Bir çocuk ya da yetişkin fotoğraf çektirmek isteyince “Sen Müslüman mısın, Hristiyan mısın, Katolik misin, Beşiktaşlı mısın?” diye soramam. Bu kaba olur. Sohbet ederek fotoğraf çektirerek insanları mutlu etmek bizi çok mutlu ediyor. Çocuklar söz konusu olunca daha da çok mutlu oluyorum. Bazen ruh halim değişebiliyor ama her zaman insanlara karşı kibar ve medeni bir şekilde davranmaya çalışıyorum ' dedi.

Rakiplerine göre daha çok maç oynadıklarını ifade eden Bilic, 'Sezona erken başladık. 47-48 maça çıktık. Milli Takımlara giden oyuncularımız vardı. Rakiplerimize göre çok daha yüksek maç oynadık. Avrupa’da devam etmenin avantajları vardı. Özgüven, atmosfer, maç ritmi bizzim açımızdan avantajdı. Haftada 3 maç oynamaya bir kere alışmakla devam edebilirdi. Çok yoğun maç takvimi içerisindeydik. İç saha maçları için seyahat etmek zorunda kaldık. Önümüzde 9 maç var. Akıllı hareket etmemiz lazım. Çok yoğun olduğumuz dönemde antrenman için fırsat olmuyordu. Şimdi bir maç oynayarak devam edeceğiz. En güzel taraflarından biri maça hazırlanmak ve dinlenmek için yeteri kadar zamanımız var. 9 finalimiz, 9 derbi maçımız var. Hedefimize ulaşmak için her şeyimizi vereceğiz' açıklamasında bulundu.

26. haftada oynanacak başakşehir maçına dair açıklamalarda da bulunan Bilic, 'Başakşehir maçı zor olacak ama umarım kazanacağız. Benim için burada bağlayıcı olan tek unsur sözleşmem değil. Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Geride kalan 1.5 sene içinde Beşiktaş'a karşı tek bir saygısızlık yaptığımı göremezsiniz. Beşiktaş için, "En büyük derbi Bursaspor maçı" demedim. Mesajı bağlamından koparıp alırsanız çarpıtmış olursunuz. Taraftarımız ne söylemek istediğimi gayet iyi anladı. Şampiyon olacağımıza kesinlikle inanıyorum. Sezon başından beri bunun için çalışıyoruz' dedi.

Hırvat hoca son oynanan Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise, 'Oynadığımız son maç Fenerbahçe maçıydı. Karışık duygular içerisindeyim. İyi oyun oynadık. Rakibi iyi durdurduk. Topa sahip olmada üstünlük sağladık. Fenerbahçe, Kornerler ortalar bulan bir takım. Bu tip takıma karşı oldukça başarılı bir şekilde strateji uyguladık. Belli bölümlerde tehlike yarattılar. Özgüvenimiz oldukça yüksekti. Rakip sahada topu iyi sakladık. İyi pozisyonlara girdik. Maçı kazanacak kadar fırsatları yakaladık. Beraberlik adil olacaktı. Galibiyete daha yakın olan taraftık. Emenike ile maçın başında net pozisyon buldular. Bu nedenle beraberlik adil olacaktı. Kaybetmek sinir bozucuydu. Oynadığımız 4 tane zorlu maçtan sonra Kadıköy deplasmanına çıktık. Buna rağmen iyi reaksiyon gösterdik. Bu bize gurur verdi. Ama kaybetmek hayal kırıklığı ve üzücüydü' dedi.

BJK TV
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla