Kaçan kaçana
Beşiktaş’ta taraftarla futbolcuların arası bir türlü düzelmiyor. Lige erken havlu atan siyah-beyazlı takımda taraftar öfkesini önce yönetime ardından oyunculara çevirdi.

Taraftarın ilk tepkisi F.Bahçe derbisine giderken otobüsün camına vurup Rıza Çalımbay'a, "Youla'yı oynatma" bağırışlarıyla Gineli oyuncuya geldi. Youla, "Beşiktaş'ı Çarşı Grubu yönetiyor" diyerek takımdan ayrılan isim oldu. İlk kelleyi koparan taraftar daha sonra Adem Dursun'a yöneldi. Adem de tribünlerle küfürleştikten sonra gözyaşlarına boğulmuş bir halde "Bu taraftardan kurtulmak istiyorum" diyerek kaçarcasına gitti.
Son kurban Çağdaş
Bir başka hedefteki adam Ailton da aynı problemlerden dolayı huzursuz olduğunu söyleyip soluğu Almanya'da aldı. F.Bahçe derbisinden sonra oyunculara karşı taraftarın tepkisi yumuşama belirtileri göstermesine rağmen, kayıp her puandan sonra hesap sormalar devam etti. Son olarak Malatya maçında bir penaltıya sebep olup takımını mağlup duruma düşüren Çağdaş, ayağına her top gelişinde küfürle karşılaştı ve maçın ardından, "Bir daha Beşiktaş forması giymem, bu taraftar olduğu sürece bu takım 10 yıl daha şampiyon olamaz" diyerek bavulunu toplamaya başladı.
İşin sonu nereye?
Bu sezon İnönü'yü futbolcular adına kâbus haline getiren taraftarlar daha önce de Onursal Başkan Süleyman Seba ve Serdar Bilgili'nin istifalarına sebep olmuştu. Ailton, Youla, Adem ve Çağdaş tribünlerin son kurbanları oldu.
(Araştırma:Cahit Eroğul)