Bayramda hava nasıl olacak?

Forumlar › Forumlar › Taraftar › Gündem Dışı › Haberler › Bayramda hava nasıl olacak?

  • Bu konu 5 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 20 yıl önce Meric tarafından güncellenmiştir.
6 yazı görüntüleniyor – 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1136244
    GoD of WaR
    Katılımcı

      Bayram tatili süresince hava sıcaklıkları artacak, yurt genelinde güneşli hava hakim olacak !
      Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar Bayram tatili süresince yerini güneşli ve ılıman bir havaya bırakacak. Hava sıcaklıkları, hafta boyu tüm yurtta artacak. Sıcaklıkların gündüz iç ve kuzey kesimlerde 20-30 derece, güney kesimlerde ise 24-27 derecelerde seyretmesi bekleniyor.

      Arefe günü ve bayram tatili süresine ilişkin 4 günlük hava tahminleri şöyle:

      AREFE GÜNÜ (22 Ekim Pazar): Yurdun iç ve doğu bölgeleri parçalı ve az bulutlu, Batı kesimleri ise parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyı şeridi kısa süreli sağanak yağışlı olacak.

      BAYRAMIN 1. GÜNÜ (23 Ekim Pazartesi): Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzey batısı, Batı Karadeniz, orta ve doğa Karadeniz kıyıları ile Akdeniz kıyı şeridi kısa süreli sağanak yağışlı; iç ve doğu bölgeleri parçalı ve az bulutlu geçecek.

      BAYRAMIN 2. GÜNÜ (24 Ekim Salı): Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, orta ve doğu Karadeniz kıyıları kısa süreli sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor.

      BAYRAMIN 3. GÜNÜ (25 Ekim Çarşamba): Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu’nun batısı sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise parçalı bulutlu olması bekleniyor.

      haber3
      #1358593
      OnuR
      Katılımcı

        thankk youuuuuu

        #1358618
        ThE DieSeL…
        Katılımcı

          eywallah çok saol…

          #1358624
          eFSaNe55
          Katılımcı

            almanyada havalar nasil olcak:D:D

            #1358646
            NuraN
            Katılımcı

              teşkkrlerr.. nasıl olsa evdeyz fark etmez..:)

              #1360811
              Meric
              Katılımcı

                allahtan hava güzeldi

              6 yazı görüntüleniyor – 1 ile 6 arası (toplam 6)
              • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

              Yayımlandı

              kategorisi

              yazarı:

              Etiketler: