Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2006, 02:44   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Palermo 3-0'dan 3-3'e

Haftanın en gollü maçında AS Roma, deplasmanda Palermo ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ilk yarısını Palermo karşısında 3-0 önde kapayan AS Roma, ikinci yarı kalesinde gördüğü 3 golle maçtan 3-3 berabere ayrıldı. AS Roma, 23'te Rodrigo Taddei, 6 dakika sonrasında Mancini'nin 2 golüyle farkı 3'e taşıdı, ikinci yarıya golle başlayan Palermo, 50.dakikada David di Michele ile farkı 2'ye, 2 dakika sonrasında da Simone Barone ile farkı 1'e indirerek maça ortak oldu. Maçın bitimine 10 dakika kala Barone 2.golü kaydederken Palermo adına 1 puanı geitren önemli bir isim oldu.
Cagliari'ye konuk olan Juventus, deplasmanda aldığı 1 puanı uzatma dakikalarında bulduğu golle aldı. Maçta karşılıklı goller, ilk yarı ve ikinci yarının uzama dakikalarında geldi. İlk yarının son anlarında kazanılan penaltı vuruşunu Cagliari adına Suazo gole çevirdi ve ilk yarı Cagliari'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın uzatma dakikalarında ise Fabio Cannavaro Juventus'a 1 puanı getiren golü kaydetti.
Treviso deplasmanına giden Fiorentina, Serie A'nın golcü oyuncusu Luca Toni'nin 24.dakikada attığı golle öne geçti. İlk yarının son 5 dakikasında Marco Borriello ev sahibi ekip adına eşitliği sağladı. Cristian Brocchi ikinci yarının hemen başında, 49.dakikada Mor Menekşeler'i öne geçirdi. Maçın bitimine 6 dakika kala Riccardo Montolivo farkı 2'ye taşıdı ve skoru belirledi.

Serie A'da alınan diğer sonuçlar;
Lazio - Livorno 3-1
Chievo - Messina 2-0
Sampdoria - Parma 1-2
Reggina - Ascoli 2-0
Empoli - Siena 2-1
Lecce - Udinese 1-2

16.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler Click the image to open in full size.
xarizma Ofline