Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2006, 10:50   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2007 Beşiktaş Teknik Kadrosu

İşte 2007 Beşiktaş Click the image to open in full size.Önümüzdeki sezon Kaptan Tayfur Havutçu yardımcı antrenör oluyor, Mehmet Ekşi altyapının başına geçiyor, Gordon Milne ile yollar ayrılıyor

Pak okulların başında
Siyah-Beyazlı yönetim, teknik ekipteki operasyonu netleştirdi. Jean Tigana’nın istekleri doğrultusunda yapılacak değişikliklere göre, halen Genel Menacer olarak görevini sürdüren Mehmet Ekşi, tam yetkiyle yeniden altyapının başına geçiriliyor. Geldiği günden bu yana eleştiri oklarına hedef olan İngiliz futbol adamı Gordon Milne gönderiliyor. Şu an Altyapı Sorumlusu olan Ufuk Pak ise daha önce olduğu gibi Futbol Okulları Genel Sorumlusu görevine getiriliyor.

Güveneroğlu kalıyor
Tigana, yönetimin menacer olmasını düşündüğü Tayfur Havutçu’ya karşı çıktı! Kıvanç Oktay ile görüşen Fransız hoca, “Futbol bilgisinin yanı sıra yabancı lisanı olması da büyük avantaj. Yardımcı antrenör olmalı” dedi. İngilizce ve Almanca bilen Tayfur, yeni sezon öncesinde İstanbul’da oynanacak ilk karşılaşmada jübile yapacak, ardından kurs için İngiltere’nin yolunu tutacak. Ulvi Güveneroğlu, rakiplerin maçlarını takip edecek, Zeki Önatlı’nın durumu ise şu an belirsiz.

kaynak:fanatik
kyros06 Ofline