Tigana ile yürümez. (ilker Ateş’in yazısı)

Forumlar › Forumlar › Taraftar › Makaleler › Tigana ile yürümez. (ilker Ateş’in yazısı)

  • Bu konu 2 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 20 yıl önce Meric tarafından güncellenmiştir.
3 yazı görüntüleniyor – 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1136835
    SAHKARTAL
    Katılımcı

      Sezon başından bu yana Tigana yazmaktan bıktım usandım. İnanın, beyefendinin oynattığı futbolla, Beşiktaş'ın şampiyon adayları arasında bulunmaya devam etmesi bir mucize! Bunca yıldır bu işlerin içindeyim, Böylesine "futbol fakiri" bir Beşiktaş'ı ilk kez izliyorum. Tigana sayesinde bu takım, taraftarlarına bir gün "gönül rahatlığıyla" maç izlettiremedi. O, kendisini uluslararası futbol adamı olarak görüyor. Doğrusu hayranlık duyduğum büyük bir futbolcuydu ama bu, burnundan kıl aldırmayan inatçı yapısıyla asla uluslararası bir Beşiktaş yaratamaz. Sistemi, Beşiktaş'ı çıkmaz sokağa soktu. Savunma, 10 kişilik bir rakip önünde bile çakılı oynuyor. Orta saha, tam bir felaket.

      Kullandığı oyuncuların rakibe üstünlük kurması, topa sahip olması, pres yapması mümkün değil. Sistemde en ufak bir oynama yapmadığı için ne Delgado'yu kullanabiliyor ne de Ricardinho'yu… Orta sahası böylesine ıssız bırakılmış bir Beşiktaş'ı, hayatımda hiç görmemiştim. Tigana, her 60'ıncı dakikada Ricardinho ve İbrahim Akın'ı oyuna sokarak, ihtilal yaptığını sanıyor. 70 dakika pozisyon bulamayan, tek şut atamayan Beşiktaş; bir rastlantı golle Sakarya'yı yense, Tigana neyi kanıtlamış olacaktı ki? Geldiği günden beri Nobre, bırakın gol atmayı, Tigana sayesinde futbolu bile unuttu. Uluslararası (!) bir futbol adamı; Beşiktaş'ı, Türkiye'nin en kötü takımı yaptı. Bunlar daha iyi günler! (Fotomaç/İlker Ateş)

      #1367136
      ccanerr
      Katılımcı

        Peki bu adamı nasıl göndericeğiz onuda yazsaydın? Yönetiiiimm getirdiğin gibi tazminatıda cebinden öde….Tiaganaya ancak bu maça kadar sabır ettim artık kendimi tutamıyorum..

        #1369256
        Meric
        Katılımcı

          medya astı artık tiganayı,biz de kurtulmanın yollarını arıyoruz,zor olacak ma inşallah en az kayıpla atlatırız

        3 yazı görüntüleniyor – 1 ile 3 arası (toplam 3)
        • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

        Yayımlandı

        kategorisi

        yazarı:

        Etiketler: