Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2006, 01:37   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Nobre'yi istedi!

Beşiktaş Nobre'yi istedi!

Beşiktaşlı yöneticiler, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek Marcio Nobre'ye talip oldular. Brezilyalı yıldız, "F.Bahçe beni bırakırsa gelebilirim" dedi.
Gel bre Nobre
Beşiktaş, 2.5 yıldır F.Bahçe'de forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi biten Nobre için düğmeye bastı.

Tigana yönetimindeki Beşiktaş, geldiği günden bu yana F.Bahçe'de başarılı bir performans gösteren Nobre'yi transfer listesine aldı. Takımda Kleberson, Bobo gibi Brezilyalı oyuncuların ve aynı dili konuşan Cordoba'nın uyumundan memnun olan yönetim, forvette mücadeleci, fırsatçı ve uzun boylu bir santrforla hücum hattını takviye etmenin planlarını yaparken Click the image to open in full size.performansıyla beğenilen Nobre'nin transfer listesine alındığı bildirildi.

YÖNETİM SESSİZ
Beşiktaşlı bir yöneticinin F.Bahçe'de kiralık oynayan bu futbolcuya "Seni beğeniyoruz. Sezon sonu F.Bahçe ile anlaşamazsan seni Beşiktaş'ta görmek isteriz" dediği ve bu transfer için şimdiden irtibata geçildiği öğrenildi. Beşiktaş yetkilileri, bu görüşme ile ilgili suskun kalmayı tercih ederken, Nobre'nin ise "F.Bahçe ile anlaşamazsam Beşiktaş'ta forma giyerim" dediği belirtildi.

Click the image to open in full size.27 maçta 17 gol attı

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Marcio Nobre, bu sezon forma giydiği 27 lig maçında tam 17 gol atarak takımının en skorer ismi oldu. Nobre, yaptığı iki asistle de sadece golcü olmadığını kanıtladı.

Click the image to open in full size.
Tigana'dan olumlu rapor

Brezilyalı yıldız Nobre'nin F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı sezon sonunda netlik kazanacakken, Tigana'nın bu futbolcu için yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi. Fransız hocanın, "Hem rakibin gücü azalır, hem de biz Türkiye'yi iyi tanıyan bir golcüye sahip oluruz" dediği belirtildi

kaynak:fotomac
haber kaynagı f.dogan buyuk ihtimaLLe dorudur
kyros06 Ofline