Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2006, 17:46   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gilbert Arenas devre arasında poker oynuyor !

Click the image to open in full size.Wizards'ın 24 yaşındaki All-Star yıldızı Arenas devre aralarında taktik geliştirmek amacıyla poker oynuyor..

"Ben olaylara farklı bir şekilde bakarım" diyen Arenas, Associated Press'e yaptığı açıklamada "Kimse bilmez belki ama devre arasında rahatlamak için herkes oturur ya da maçın devamını düşünürken internette poker oynarım, bu sadece zihnimi açık tutmak için yaptığım bir şey" dedi..

Takım arkadaşları dinlenirken ya da maçın 2. yarısını düşünürken poker oynayan Arenas'ın takım arkadaşı Antonio Daniels, Arenas'ı poker oynarken ilk gördüğünde ne düşüneceğini şaşırdığını söyledi ve "Sadece güldüm, ama ardından da senden böyle bir şey yapmanı beklerdim.. Ne de olsa garip bir olay!" dedi..

NBA'in en skorer 4. oyuncusu olan Arenas takımın peş peşe 2. kez play-off'a kalmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri..

İki yıl önce bilardo oynarken saatin kaç olduğunu unutup antrenmanı kaçıran Arenas'ın son dönemde sergilediği gelişim ve performans herkesi tatmin etmeye yetiyor..

Bunun en önemli örneklerinden biri takım coach'u Eddie Jordan'ın açıklaması: "Takım kaptanı olabilecek kadar gelişti"..

Arenas takım kaptanlığını kabul etti ancak Jordan tam anlamıyla kararını vermiş değil.. Ne de olsa "kaptan" devre arasında poker oynuyor..

Jordan'a "kaptanlık ve Arenas"ı nasıl gördüğü sorulduğunda ise coach ağır ve emin bir şekilde cevap verdi: "Gelecek sezon daha farklı olacak.. O'nunla ilgili farklı planlarım var.. Şimdilik bu kadar söylemek yeterli.."

Arenas'ın saha dışındaki tavırları ise çok sevilen biri olmasını sağlıyor.. All-Star hafta sonunda kendi formasından 25 adet satın alıp, imzalayan ardından da çocuklara dağıtan biri nasıl sevilmesin ?

Poker konusunda kısa bir açıklama daha yapan Arenas her zaman rakebeti aradığını ve her an bir aksiyon yaşamayı sevdiği için bunu bulduğunu söyledi.. Devre arasında oynadığı pokerin dışında bowling oynamayı çok seven Arenas yaz tatilinde her gün 2-3 saat boyunca bowling oynadığını belirtti ve ortalama 200 yaptığını rekorunun ise 277 olduğunu sözlerine ekledi..

Antawn Jamison ise Arenas'a bu konuda hemen sahip çıktı.. "Cuma gecesi partilere gitmektense bowling oynamayı tercih ediyor.."

Sabah erken saatlere kadar bilgisayarda oyun oynadığını söyleyen Arenas bu alışkanlığını biraz daha kitaplara yöneltip, film seyretmekle değiştirmeye başladığını da belirtti..

Los Angeles'da yaşayan ve kitap yazıp aktörlük yapan Babası Gilbert Arenas Sr. gibi Gilbert'da bu sektöre düşkün.. Arenas son olarak yazın bir film çekeceğini belirtti ve bunu da internette yayınlayacağını söyledi..



Kaynak: www.ajansspor.com
xarizma Ofline