Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2006, 08:54   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aksu: "Derdi derbide bitirin"

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, dün Teknik Direktör Jean Tigana ve futbolcularla toplantı yaptı. Aksu, hem pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisi için uyarılarda bulundu, hem de içinde bulundukları sıkıntılı günlerden bu maçta galibiyetle çıkacaklarını belirtip moral yükledi.

Aksu, "Türkiye'nin en büyük kulübünde bazı sorunlar yaşanır. Çünkü mağlubiyetlere alışık değiliz. Ama başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim olarak sizlere inancımız ve güvenimiz tam. Başarıda nasıl prim veriyorsak başarısızlıkta da herkes sorumludur. Geçmişi unuttuk. Lider F.Bahçe ile aramızda 6 puan fark var. 8 puan olsa ne fark eder. Fenerbahçe'yi hafta sonunda yenerek yolumuza devam edelim. Kaybedilen puanlar ve maçlardan dersler çıkarıldı. Son dönemde yaşanılan sıkıntıları derbide unutturun" dedi.
Yüreğinizi ortaya koyun
Futbolculardan her maçta yüreklerini ortaya koyarak savaşmalarını isteyen Aksu, şöyle konuştu: "Her maçı kazanacağız diye bir kural yok. Yeniliriz de, ama herkes savaşmalı, çabalamalı, yardımlaşmalı ve koşmalı. Taraftarlar size hak ettiğiniz desteği mutlaka verecektir. Beşiktaş'ın kadrosu sadece Türkiye değil Avrupa'nın en önemli oyuncularından oluşuyor. Bunun bilincindeyiz. Herkes dikkatli olsun ve bundan sonra sadece galibiyete endekslenin."
Bizi bölemezler
Aksu, Sivasspor maçı bitiminde İnönü Stadı'nda tribünlerin gereksiz tezahüratlarından rahatsız olduklarını belirterek şöyle deva etti: "Beşiktaş'ı bölmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacak. Bundan böyle İnönü Stadı'nda taraftarlar kenetlenerek siyah beyazlı takımın parçalanmasını isteyenlere derslerini verecektir. Beşiktaş'ın başarısında geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezonda taraftarların birlikteliği ve desteği yine büyük rol oynayacaktır. Açık, kapalı ve numaralı tribündeki tüm taraftarlarımız, mağlubiyetin verdiği stres kullanılarak bir takım oyunların içine çekilmek istendi. Buna kesinlikle müsade etmeyeceğiz. F.Bahçe maçında herkes birlik beraberlik içinde olmalı ve sarı lacivertli takımı sahasında yenerek Beşiktaş'ın gücünü göstermeliyiz."

superspor
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline