Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2006, 18:21   #3
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kanli Mesai

Click the image to open in full size.
Orjinal Adı: Severance

Yönetmen: Christian Smith
Oyuncular: Danny Dyer, Laura Harris, Tim McInnerny, Toby Stephens, Claudie Blakley, Andy Nyman

Senaryo: James Moran, Christian Smith
Görüntü Yönetmeni: Ed Wild
Müzik: Christian Henson
Kurgu: Stuart Gazzard
Tür: Korku
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2004- İngiltere


Editörün Notu: Sabah dokuzdan akşam beşe kadar çalışmak gerçek bir ölüm olabilir ama iş arkadaşlarıyla yapılacak sosyal bir aktivite ölümden de beterdir.

Konu: Amerikan menşeili bir silah firmasının İngiliz ofisinde çalışan yedi iş arkadaşı, performanslarından dolayı şirket tarafından ödüllendirilir ve haftasonu için Macaristan ormanlarında bir paintball gezisine gönderilirler. Gittikleri gezi, ölüme susamış katil ruhlu yağmacılar tarafından sabote edilir. Burada iş kurallarının geçerliliği yoktur, en akıllı kim ise bu korkunç iş gezisinden o sağ çıkacaktır.

Mesai arkadaşlarının kötü kaderleri, insanları öldürmek için kullanılan silahlar üreten bir şirkette çalışmaya mı bağlıdır?

Korku sinemasından güzel bir örnek sunan bu film, kara mizaha da yer vererek kahkaha dolu sahneleri ile de dikkat çekiyor


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla