Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2006, 14:54   #9
kumandaci
 
kumandaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
pnouma_bjk´isimli üyeden Alıntı
seneye Beşiktaş ın forvetinde Gökhan Güleç ve Bobo oynasa şampiyonluk yolunda sizce Beşiktaş ın gol yükünü kaldırabilirler mi?


KARTAL'IN YENİ İKİLİSİ GÖKHAN-BOBO!.. 20f_write_month(4) Nisan 2006 12:20Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın devre arasında sessiz sedasız renklerine kattığı 2 genç futbolcu ''Bobo'' lakaplı Brezilyalı Deivson Rogerio Da Silva ile Gökhan Güleç, golleriyle siyah-beyazlı takıma büyük katkı yapıyor.

Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden sezon sonuna kadar kiralanan Bobo ile Gaziantepspor'dan bonservisiyle alınan Gökhan Güleç, attıkları gollerle takımlarını adeta sırtlıyor.

Gökhan Güleç, 7'si Turkcell Süper Ligi, 3'ü de Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere kısa süre içinde Beşiktaş formasıyla resmi maçlardaki gol sayısını 10'a yükseltti. Bobo ise 3'ü lig, 4'ü de kupada olmak üzere rakip fileleri toplam 7 kez havalandırdı.

Böylelikle siyah-beyazlıların sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 2 genç golcüsü, Beşiktaş forması altında resmi maçlarda toplam 17 golün altına imza koydu.

Beşiktaş'ın forvetteki yeni ikilisi, ligdeki Diyarbakırspor ve Gaziantepspor ile kupada Kayserispor'la yapılan çeyrek final ilk maçı ve Gaziantepspor'la dün geceki yarı final rövanş maçında birlikte gol atma sevincini yaşadılar.

Bu arada, Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında oynadığı ve 24'ü lig, 13'ü de kupada olmak üzere, resmi maçlarda attığı toplam 37 golünden 17'sini Gökhan Güleç ile Bobo kaydetti. Gökhan Güleç-Bobo ikilisi, siyah-beyazlıların ikinci yarıdaki resmi maçlarda attığı gollerin yüzde 45.94'ünü kaydetti.

Kaynak:www.maraton.com
kumandaci Ofline