Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Beşiktaş, Manisaspor’la eşleşti. Siyah-Beyazlılar, geçen sezonki başarıyı tekrarlayacağına inanıyor.
Zafer arıyoruz’
Beşiktaş, üst üste oynayacağı Vestel Manisaspor maçları öncesinde iddialı... Bir ay içerisinde Manisa’yla ligde ve kupada 3 kez karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’da Tigana çarpıcı ifadeler kullandı. Kara Kartal’ın asıl hedefinin lig
olduğunu söyleyen Fransız çalıştırıcı, “Ağırlığımızı lige vermeliyiz. Daha sonra kupayı düşüneceğiz. Vestel iyi bir takım. Üst üste oynayacağımız iki mücadeleden zaferle ayrılmamız bize büyük avantaj sağlayacaktır” dedi.
İlk maç İnönü’de
Vestel Manisaspor’un ligin en iyi takımlarından olduğunu dile getiren kaptan İbrahim Üzülmez ise, “Puan cetveline baktığımızda Manisa’nın gücünü görürüz. Ancak Beşiktaş’ın forması bile şampiyonluğa oynar. Bize düşen hocamızı dinlemek ve antrenmanlarda çalışmak. Ankaragücü karşısında birçok pozisyona girdik. Bu görüntüyü sürdürmek istiyoruz” diye konuştu. Çeyrek final eşleşmesinin ilk karşılaşması İnönü Stadı’nda, rövanş ise Manisa’da oynanacak.