Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 14:59   #5
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

SANCAKLI'DAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR!.. Click the image to open in full size.Haberi yazdırın26f_write_month(1) Ocak 2007 11:52Click the image to open in full size.
Türk futbolunun yıldız isimlerinden biri olan, Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyip, attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Saffet Sancaklı, şu anda hem oyuncu menajerliği yapmakta, hem de İstanbulspor'un Başkanlığını..

TMSF'nin el koyduğu İstanbulspor sıkıntılı günlerinden Saffet Sancaklı sayesinde kurtulup düzlüğe çıkarken, Sancaklı, gelecekte yaşanabilecek sıkıntılara dikkat çekip futbol kamu oyunu uyardı..

Maraton.Com.Tr'ye konuşan Sancaklı, İddaa'da yaşanabilecek aksaklıklarla ilgili ; "İddaa kulüplerin gelirinin büyük bölümünü oluşturuyor.. Özellikle A Kategorisi ve B Kategorisi ile üçüncü lig kulüpleri tamamen İddaa’ya bağlı bir halde. Bu durumda İddaa gelirlerinin kesintiye uğraması büyük sıkıntıya neden olacaktır. Bizim İstanbulspor olarak gelirlerimizin %70’i İddaa’dan. Bu tip bir gelişme büyük kulüpleri çok etkilemez. Çünkü onların sponsor gelirleri, ürün satışları ve yayın gelirlerinden aldığı paralar onları çevirmeye yeter. Ancak dediğim gibi diğer kulüpler büyük sıkıntılar yaşarlar." dedi..

Sancaklı, Türk futbolunda sadece İddaa gelirleri ile ayakta durabilen kulüpler olduğunun altını çizerek, "Bazı kulüpler kapanma noktasına gelir. Biz bu karara çok tepkiliyiz.." ifadesini kullandı..

İddaa'nın sadece kulüplere değil, devlete ve bir çok hayır kurumuna büyük katkısı olduğunu belirten İstanbulspor Başkanı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'i göreve çağırdı.. "Bu noktada devletin bu olaya el atması gerekmekte. Özelikle Spordan Sorumlu Devlet Bakanımızın acilen harekete geçmesi gerekiyor. Sonuçta İddaa sadece biz futbol kulüplerine değil, devlete ve bir çok kuruma da büyük katkı yapıyor." diyen Sancaklı, ayrıca İddaa'nın aksamasının yaratacağı sıkıntılara farklı bir açıdan bakarak, "Şimdi yasal İddaa’nın aksaması demek, illegal bahis yoluyla çok büyük miktarlarda paranın yurt dışına akması demektir.." dedi..


Digiturk, Turkcell ve İddaa'nın ortaklarından olan Mehmet Emin Karamehmet'in Türk futbolu açısından önemli bir isim olduğunu söyleyen Saffet Sancaklı, sözlerini çarpıcı cümlelerle noktaladı.. "Bakın, benim babamın oğlu değil, kendisini de tanımam ama, Mehmet Emin Karamehmet Türk futbolu için çok önemli bir isim. İddaa onun, Turkcell onun, Digiturk onun.. İnşallah bu isimi küstürüp, 'Misketlerimi alıp gidiyorum.. Ben oynamıyorum!..' dedirtmeyiz."


MARATON.COM.TR ÖZEL RÖPORTAJ

Osman ALTUNTERİM
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla