Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 14:04   #10
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

23.Şok Gazetesi

Haber sayfanın 1.sayfasında, bir köşe haberi niteliğinde “TÜRKİYE AĞLIYOR” alt başlığı ve Başbakan Erdoğan’ın gözü yaşlı bir resmi bulunmaktadır.Haberin 3.sayfa da devamında ise “Türkiye Ağlıyor...” manşeti ve fotoğraflar ile sayfanın yarısı habere ayrılmıştır.
24.Takvim Gazetesi
Haber 1. sayfadan “Başbakan da ağlar” başlığıyla, biraz da iktidar taraflı bir politika göstererek,fotoğraflı olarak yayınlamıştır.Aynı sayfada “Musallu’da kalleşce şehit edilen 5 özel tim polisini toprağa verdik.Herkes ağladı,acıyı paylaşan Başbakan Erdoğan da...” alt başlığı ile Başbakan insan üstü biri olarak mübalağa sanatı yapılmıştır.
Haberin 13. sayfada ki devamın da ise “Yüregimiz yandı” başlığı ve siyah-beyaz fotoğraflar bulunmaktadır.
25.Vakit Gazetesi
Gazete haberi 1. sayfadan “BAŞBAKAN DA AĞLAR” başlığıyla takvim gazetesi gibi iktidara olan yakınlığını açıkca belli etmektedir.Aynı sayfa da “Şehit polislere DEVLET TÖRENİ” alt başlığı ,fotoğraflı olarak yayınlanmıştır.
Haberin devamı, 12. sayfada , “ŞEHİTLERE HAZİN TÖREN” başlığıyla ,fotoğraflı olarak yayınlanmıştır.

26.Yeni Şafak Gazetesi
1.sayfada ki haber “Şehitlere gözyaşı” manşetiyle ve Başbakan Erdoğan’ın büyük bir fotoğrafıyla beraber yer verilmiştir.Haberin 4.sayfasında ki devamında ise “Söz katilleri bulacağız” mansetiyle ,fotoğraflı,habere tam sayfa ayrılmıştır.
  Alıntı ile Cevapla