Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2007, 17:06   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan Robinho İçin Kesenin Ağzını Açtı

Milan'dan Robinho için 45 milyon dolar..

Serie A devi Milan Ronaldo'yu renklerine bağladıktan sonra şimdi de Real Madrid'in genç yeteneği Robinho için atağa geçti. Ronaldo ile birarada olmak isteyen Robinho için 45 milyon doları gözden çıkartan Milan bu transferde İtalya'dan rakibi Juventus'u da geride bırakmaya çalışacak.

Milan kesenin ağzını açtı..

İspanya'dan gelen haberlere göre Serie A devi Milan, Real Madrid'in genç yıldızı Robinho'yu renklerine bağlamak için harekete geçti..

2010 yılına kadar Real Madrid'de kontratı bulunan ve geldiği 2005 yılından beri istediği kadar forma şansı bulamayarak geleceği hakkında soru işaretleri çıkan Robinho'nun Ronaldo ile birlikte olmaya devam edebilmek için Milan'ı istediği belirtilirken, Milan'ın da Real Madrid'i ikna edebilmek için genç yıldız için belirlenen 45 milyon dolarlık bonservis bedelini de ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

İspanyol basınından Marca ve AS'da yer alan haberlere göre, Ronaldo'yu takıma katan Milan'ın Ronaldo'yu efsanesi olarak gören Robinho'yu da renklerine katabilmek için Brezilyalı'yı isteyen bir diğer İtalyan ekibi Juventus'tan daha şanslı durumda.

Milan'ın Robinho'ya daha çok forma vereceğini belirten gazeteler, futbolcunun menajerinin hem Milan hem de Juventus'un temsilcileri ile görüşmelere başladığını da yazdı.

Basına göre, Ronaldo transferinin tamamlanmasını sağlayan kilit isim olan Milan Başkan Yardımcısı Adrianbo Galliani'nin de Ocak ayında Ronaldo için pazarlıklar devam ederken Robinho hakkında övgü dolu sözler sarfetmesi Milan'ın genç Brezilyalı için ciddi bir şekilde harekete geçtiği haberlerini destekledi..

Kadrosunda yeniden yapılanma sürecinde olan Milan'ın Ronaldo, Kaka gibi Brezilyalı yıldızları bulunuyor ve San Siro ekibi aynı zamanda bir süredir Barcelona'dan Ronaldinho için de Brezilyalı yıldızın ağabeyi ile görüşmeler yapıyor.

Öte yandan AS gazetesi bu transferin gerçekleşebilmesi için Kaka'nın sezon sonunda Real Madrid'e geçeceğini, karşılığında da Santiago Bernabeu'dan Fabio Cannavaro, Robinho ve Mahamadou Diarra'nın bir takım nakitle birlikte San Siro'ya geleceğini iddia etti.

Ancak bu habere karşın, Milan bir süredir yaptığı resmi açıklamalarda, ısrarla, Kaka'nın kesinlikle transferlerde pazarlık konusu yapılmayacağını ve takımda kalacağını birçok kez ifade etti..
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline