Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2007, 02:03   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gigli: 'Serie A'ya çıkacağız'

Juventus Başkanı Giovanni Cobolli Gigli yaptığı açıklamada bu sezon sonunda mutlaka Serie A'ya dönecekleri ve önümüzdeki sezon için kuvvetli bir kadro oluşturacakları sözünü verdi. Gigli, Buffon konusundaysa net konuşamayacağını belirtti.
Click the image to open in full size.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

"Serie A'ya mutlaka döneceğiz ve önümüzdeki sezon için çok kuvvetli bir kadro kuracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın".

Sezon başında federasyon tarafından Serie B'ye düşürülen Juventus'ta Başkan Giovanni Cobolli Gigli bu sezonun sonunda ilk dört içinde yer alıp Serie A bileti için sonuna kadar savaşacakları garantisini verdi. Aldığı puan cezasına rağmen Serie B'de liderliği yakalayan Juventus'un bu fırsatı tepmeyeceğini belirten Gigli "İyi oynadığımızı düşünüyorum ama hangi lig olursa olsun şampiyon olmak için hep biraz şansa da ihtiyacınız vardır. Her halükarda sezon sonunda Serie A'ya döneceğiz" dedi.

Gigli önümüzdeki sezonun hazırlıklarına da başladıklarını belirtti ve "Güçlü bir kadro oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarını söyleyen Gigli "Ajax'tan Grygera ve Bayern Münihli Salihamidzic transferleri sona erdi, çok önemli oyuncular olduklarına inanıyorum ama transferlerimiz devam edecek" dedi.

Gigli ayrıca şu anda kadroda bulunan David Trezeguet, Mauro Camoranesi ve Gigi Buffon konusunda belirsizliğin sürdüğünü de söyledi. Oyuncuların gelecek sezon için ne karar vereceklerini bilmediğini belirten Gigli "Herkes iki hedefimiz olduğunu biliyor: Serie A'ya dönmek ve gelecek sezon için kuvvetli bir kadro oluşturmak. Bu oyuncular da bunun farkında, eğer kalırlarsa güçlü kadromuzun parçaları olacaklar" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla